Neler Yeni

700 ₺ , 800 ₺ civarinda kulaklik onerir misiniz

sutt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ibrahim Gurlek
Kraken X ile karıştırmayın. Bu Kraken X'in 4-5 katı daha iyi.
800TL'ye daha iyisi yok, bütçem artmazsa ben de bundan alacağım.

Kraken TE varken kim, neden Cloud 2 alsın?
tamamdir tesekkurler

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ne kadar süre önce kullandın ki? Synapse 3 kullanmıyor mu? Kendim aktif olarak kullanıyorum ne çökme ne FPS kaybı yaşatıyor.
THX açınca diyeceksin @snowfoxstache mesela uzun zamandır kullanıyor onda da bir sorun yok.
Ben kullanmadım, arkadaşım yazılımı sildi bu yüzden yaklaşık 100fps kayba uğratıyor.
Razer synapse kullanıyor işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar süre önce kullandın ki? Synapse 3 kullanmıyor mu? Kendim aktif olarak kullanıyorum ne çökme ne FPS kaybı yaşatıyor.
THX açınca diyeceksin @snowfoxstache mesela uzun zamandır kullanıyor onda da bir sorun yok.
Sen thxsiz mi kullanıyorsun ki?

T.P.G.

80+ Titanium
Ben kullanmadım, arkadaşım yazılımı sildi bu yüzden yaklaşık 100fps kayba uğratıyor.

Bak bende daha TE yok, ben alacağım. Kullananlara sordum hiçbiri FPS kaybına yaşmamamış ki ben de Razer Synapse kullanıyorum FPS kaybı yok. İstersen DC gel Synapse açık/kapalı şekilde test edelim görelim kaç FPS fark ediyor diye. Ben kayıp falan yaşamıyorum, sorduğum kişiler de öyle.
Ekran Alıntısı.PNG

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

hocam genelde jack ile kullanıyorum laptop kullandığım için,ancak singleplayer oyunlarda thx açmak için ses kartını da takıyorum ve daha sorun çıkmadı.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bak bende daha TE yok, ben alacağım. Kullananlara sordum hiçbiri FPS kaybına yaşmamamış ki ben de Razer Synapse kullanıyorum FPS kaybı yok. İstersen DC gel Synapse açık/kapalı şekilde test edelim görelim kaç FPS fark ediyor diye. Ben kayıp falan yaşamıyorum, sorduğum kişiler de öyle.
Alıntıyı görüntüle
Tamam hocam biz de kaynağı farklı olan bir sorundan olmuş olabilir ama test etmek isterim.
hocam genelde jack ile kullanıyorum laptop kullandığım için,ancak singleplayer oyunlarda thx açmak için ses kartını da takıyorum ve daha sorun çıkmadı.
Hocam geç cevap için özür dilerim thx olunca fark ne kadar oluyor çümkü thxsiz tenin cloud 2 kadar iyi olmadığına kalıbımı basarım,
Thxsiz kullandım çünkü kısa da olsa.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada hocam gereksiz kawgaya gerek yok sakin tartışalım biraz ben thx yazılımından bahsediyorum.

T.P.G.

80+ Titanium
Tamam hocam biz de kaynağı farklı olan bir sorundan olmuş olabilir ama test etmek isterim.

Hocam geç cevap için özür dilerim thx olunca fark ne kadar oluyor çümkü thxsiz tenin cloud 2 kadar iyi olmadığına kalıbımı basarım,
Thxsiz kullandım çünkü kısa da olsa.

Bu arada hocam gereksiz kawgaya gerek yok sakin tartışalım biraz ben thx yazılımından bahsediyorum.
Yok amacım kavga değil özelden sonuçları da attım zaten.
Kraken TE her özelliğiyle daha iyiyken C2 almanın mantığı yok şu an.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yok amacım kavga değil özelden sonuçları da attım zaten.
Kraken TE her özelliğiyle daha iyiyken C2 almanın mantığı yok şu an.
Her özelliği daha iyi mi?
Aynı performansı sergiliyorlar sadece teki daha güncel.
THXsiz te daha iyi tabii ki.

T.P.G.

80+ Titanium
Her özelliği daha iyi mi?
Aynı performansı sergiliyorlar sadece teki daha güncel.
THXsiz te daha iyi tabii ki.
Sadece ses kasmak değil ki olay :D.
Müzik, yazılımı olması ve ses kartı bakımından daha önde TE.
Ses kartından bile kulaklığı yönetebiliyorsun bir nevi.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sadece ses kasmak değil ki olay :D.
Müzik, yazılımı olması ve ses kartı bakımından daha önde TE.
Ses kartından bile kulaklığı yönetebiliyorsun bir nevi.
Cloud 2'de öyle tizzler daha kaliteli c2'de ama te de basslar daha iyi.
TEnin ses kartında olan tüm özellikler c2'de de bulunuyor.
Yazılım tabii ki önemli ama cloud 2'de yazılım gerektirecek bir durum yok,
Yazılımda yapılabilecek şeyler ses kartına konulmuş ve denetim masasından basslar artırılabiliyor tizzler de arttırılarak daha iyi bir performans sunabiliyor.

raspberry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Doğukan Akyıldız
Kraken X ile karıştırmayın. Bu Kraken X'in 4-5 katı daha iyi.
800TL'ye daha iyisi yok, bütçem artmazsa ben de bundan alacağım.

Kraken TE varken kim, neden Cloud 2 alsın?
Çoğu e-sporcu aktif olarak kullanıyor. Genel olarak yorumları çok iyi ve gerçekten güzel bir kulaklık. Öneri istemiş ben de söyledim. Sen kullanmıyorsun ama belki o kullanacak ?

Top Bottom