- Reaksiyon skoru
- 2,438
O karta 850w daha iyi olur.
Tavsiyen "muhtemelen..." mi yazmak ?Ben tavsiyede bulundum, kimsenin malını kötülediğim yok! Boş yapma!!!
Allah Aşkına Raijintek Cratos atıyom adamlar markayı bilmiyorO karta 850w daha iyi olur.
Bak kardeşim psuda raijintek-delta kasa fanında noctua ve be quiet en iyi markalardandır. F/P açısından en iyiler bunlar.
Hocam F/P kapsamına evet bencede girmez lüksler ama adamlar yapmış. Gerçekten performansı çok iyi. Lian li kadar pahalı değil diğerleri kadar ucuz değil orta segmentin en iyilerindenler.Noctua BeQuiet FP mi?
Hocam F/P kapsamına evet bencede girmez lüksler ama adamlar yapmış. Gerçekten performansı çok iyi. Lian li kadar pahalı değil diğerleri kadar ucuz değil orta segmentin en iyilerindenler.
F/P açılımı bende biliyorum hocam o yanlış bir ibare oldu pardon.FP: En düşük fiyata en iyi performans veren ürünlerdir. Bu markalar üst seviye kaliteli ürünler üretliyorlar dolasıyla fiyatları yüksek.
Ben arkadaşa soru sordum ona muhtemelen yazdı yanlış anlamışsın hocamBaran2024 adlı şahıs gelmiş marka olmadığı için ürünü kötülemeyeraijinteki harbi bilmiyorsanız konuşmayın beyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bak kardeşim psuda raijintek-delta kasa fanında noctua ve be quiet en iyi markalardandır. F/P açısından en iyiler bunlar.
Tamam hocam sen de agresiflesme hemen,Ben tavsiyede bulundum, kimsenin malını kötülediğim yok! Boş yapma!!!
Olabilir o zaman hocam pardon.Ben arkadaşa soru sordum ona muhtemelen yazdı yanlış anlamışsın hocam
Tamam hocam sen de agresiflesme hemen,
Yanlış anlaşılma olmuş, düzeltin
Tartışmaya gerek yok![]()
Noodleimi yaktim ondan sinirliydim.Olabilir o zaman hocam pardon.
Geçmiş olsunOlabilir o zaman hocam pardon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Noodleimi yaktim ondan sinirliydim.