omercelikk
80+
- Reaksiyon skoru
- 162
nzxt coil whine yapiyo diyolar
Başka bir forumda sordum bu ürün Türkiye için özel üretim ve Türkiye standartlarında çok yeterli ürün dediler.Evet bronze muş. Gold'a bakmışım MB.
High power C+ vermişler bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
C* var * ne oluyor?
Hangi liste bu kaynak nerede?
Alınabilir. 750w veremiyor zaten tek kablo üzerinden 2 tane 8 pin pci e çıkışı olduğundan dolayı. Fanı sleeve bearing olduğundan zamanla ses çıkarmaya başlayabilir. Bunlar dışında iyi bir model.Başka bir forumda sordum bu ürün Türkiye için özel üretim ve Türkiye standartlarında çok yeterli ürün dediler.
9070 XT ve 9800x3d kullanıyorum ikiside undervoltlu
GPU 260 TDP / CPU 75 TDP.
Cpu oyunlarda 35-40w'ı geçmiyor hatta.
Yeterli mi yoksa psu alayım mı illa?
F tierŞöyle Bir PSU Buldum Tercih?![]()
1.999,02 ₺
![]()
Aerocool 750W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP750) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 750W Rengi : Siyah Tip : ATX 12V 2.3 Soğutma Sistemi : 12cm Siyah Sessiz Fan Aktif PFC : Var (max. %99) Koruma : OPP/OVP/SCP/UVP/SIP Max. Çıkış Değerleri : 12V:58A, +5V:18A, +3.3V:22A...www.teknobiyotik.com
2k ya işte çok mu fazla tüketimi varF tier![]()
Nasıl yani anlamadım hocam. Ben tek kablodan gelen iki uç ile bağladım GPU'yu.Alınabilir. 750w veremiyor zaten tek kablo üzerinden 2 tane 8 pin pci e çıkışı olduğundan dolayı. Fanı sleeve bearing olduğundan zamanla ses çıkarmaya başlayabilir. Bunlar dışında iyi bir model.
Güç tüketimi değil mesele, iç yapısı çok dandiktir muhtemelen.2k ya işte çok mu fazla tüketimi var
Hayır toplamda 2 tane var zaten. Tek kablo üzerinden daisy chainle bağlı olduğundan dolayı taşıyabileceği amper miktarı sınırlı. Bundan dolayı.Nasıl yani anlamadım hocam. Ben tek kablodan gelen iki uç ile bağladım GPU'yu.
Başka bir tane daha mı 8pin kablosu var?
Başka bir forumda gördüm yani demek istediğiniz sanırım bu şekilde bir bağlantı değil mi?Hayır toplamda 2 tane var zaten. Tek kablo üzerinden daisy chainle bağlı olduğundan dolayı taşıyabileceği amper miktarı sınırlı. Bundan dolayı.
Güç tüketimi değil mesele, iç yapısı çok dandiktir muhtemelen.
Mesajım üstteki aerocool psu'ya idi hocam, high power kötü marka sayılmaz aslında ama aynı fiyata daha yüksek tierlı ürün varken tercih edilmezForumda birileri Teknobiyotik'e acayip çalışıyor hocam.
Bende böyle bir tavsiyeyle gidip High-Power aldım maalesef.
High power'da hep teknobiyotik üzerinden tavsiye ediliyor.Mesajım üstteki aerocool psu'ya idi hocam, high power kötü marka sayılmaz aslında ama aynı fiyata daha yüksek tierlı ürün varken tercih edilmez