Sistemim
İ5 14400f
Rtx 5070
32gb ram
Alma
Sistemim
İ5 14400f
Rtx 5070
32gb ram
Fsp falan al en azından
Sistemim
İ5 14400f
Rtx 5070
32gb ram
.![]()
MSI 750W MAG A750BN PCIE5 80+ Bronze Güç Kaynağı
MSI 750W MAG A750BN PCIE5 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu nasıl
Fiyatına göre güzel PSU. Eğer 750W yeter dersen arkadaşın attığı daha sağlam.
Sistemim
İ5 14400f
Rtx 5070
32gb ram
MSI MAG A750BN nasıl A sınıfı oluyor? Kullanılan bulk kapasitör ChengX markasının bir kapasitörü. Bu marka gameboost markasının bazı güç kaynağı modellerinde DC output filtreleme kısımlarında bile kullanılıyor. İyi bir marka sayılmazlar. Ayrıca güç kaynağı ATX 3.0 standartını bile karşılayamıyor. ATX 2.52 standartında. C segment bir ürün. High power konnektör sayısı olarak daha zengin bir model.Arkadaşın önerdiğini al,
Bende hep high power'ı önerenleri gördüm hep forumda, gidip aldım meğerse çok düşük bir PSU imiş.
A grade PSU, direk al geç.
Arkadaşın önerdiği model için konuşmuştum ben. NZXT olan.MSI MAG A750BN nasıl A sınıfı oluyor? Kullanılan bulk kapasitör ChengX markasının bir kapasitörü. Bu marka gameboost markasının bazı güç kaynağı modellerinde DC output filtreleme kısımlarında bile kullanılıyor. İyi bir marka sayılmazlar. Ayrıca güç kaynağı ATX 3.0 standartını bile karşılayamıyor. ATX 2.52 standartında. C segment bir ürün. High power konnektör sayısı olarak daha zengin bir model.
O da A tier değilki?Arkadaşın önerdiği model için konuşmuştum ben. NZXT olan.
NZXT C+ tier. Element revo C tier full list de. MSI C tier.Arkadaşın önerdiği model için konuşmuştum ben. NZXT olan.
Evet bronze muş. Gold'a bakmışım MB.O da A tier değilki?
C* var * ne oluyor?NZXT C+ tier. Element revo C tier full list de. MSI C tier.
Kesinleşmemiş demek sanırımC* var * ne oluyor?
Hangi liste bu kaynak nerede?NZXT C+ tier. Element revo C tier full list de. MSI C tier.