Hocam focus polo, golf, civic bakın direkt.700-950k bandında araba önerisi yapar mısınız? otomatik ve 2017 model ve üstü genel sorun çıkarmayan bir araba arıyorum, 1 sene binip satacağım
2015 olur derseniz otomatik i30 elite paket (136 hp) öneririm.700-950k bandında araba önerisi yapar mısınız? otomatik ve 2017 model ve üstü genel sorun çıkarmayan bir araba arıyorum, 1 sene binip satacağım
Hocam sanayinin önünden bile geçmezsin merak etme , piyasası 10 numara değil ama fiyatı iyi yazarsan kolay satılan bi model.hocam seneye satarken çok uğraştırmasın, sanayiye fazla uğratmasın yeter
hocam baktım da geneli 150bin km üstü, o motoru bilmediğim için soruyorum kaça kadar bakmalıyım km olarakHocam sanayinin önünden bile geçmezsin merak etme , piyasası 10 numara değil ama fiyatı iyi yazarsan kolay satılan bi model.
950kya sıfır fiat egea 1.4 fire easy gsr2 al. 25kya da BRC Platinum LPG tak.hocam baktım da geneli 150bin km üstü, o motoru bilmediğim için soruyorum kaça kadar bakmalıyım km olarak
hocam 1.4 fire'a piyasadaki söylemlerden dolayı sıcak değilim
Şaka mısın birader yokuş çıkamayan arabayı önerme adamın elinde kalıcak hahaha950kya sıfır fiat egea 1.4 fire easy gsr2 al. 25kya da BRC Platinum LPG tak.
En sorunsuz dizel motorlar arasında 3. sırada hocam dünya'da , tavsiyem 230'a kadar bak çünkü satarken zor oluyor gerisi değeri düşüyor. Yoksa zaten accent blue'larda kullanılan motorla aynı. Zaten sorunsuz olduğu için taksiciler falan çok kullanıyor accent blue'yi. Bakımları düzgün yapılırsa 1 milyona kadar görüyor motor.hocam baktım da geneli 150bin km üstü, o motoru bilmediğim için soruyorum kaça kadar bakmalıyım km olarak
161binde yüzeysel 2 boyalı olanı buldum bakayım mı hocam diğerleri hep işlemliŞaka mısın birader yokuş çıkamayan arabayı önerme adamın elinde kalıcak hahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En sorunsuz dizel motorlar arasında 3. sırada hocam dünya'da , tavsiyem 230'a kadar bak çünkü satarken zor oluyor gerisi değeri düşüyor. Yoksa zaten accent blue'larda kullanılan motorla aynı. Zaten sorunsuz olduğu için taksiciler falan çok kullanıyor accent blue'yi. Bakımları düzgün yapılırsa 1 milyona kadar görüyor motor.