700 Download alıyorum ama steam 10mb/sn indiriyor

Heath Ledger

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,766
Arkadaşlar turkcell superonline 1gbps internetim var. Bilgisayarda speedtest yapınca 700 download alıyorum ancak steamde 11mb/sn yi geçmiyor. Epicte denedim 32-33 mb/sn leri gördüm ama steam çok kötü. Nasıl düzeltebilirim

hdd mi ssd mi sendeki? yazma hızı kaç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir indirme yaparken ss atar mısın

hdd mi ssd mi sendeki? yazma hızı kaç
ssd hocam 3500-2300MB/s okuma yazma da bu

Hocam şaka gibi ss alayım diye başka bir yüklemeye başladım şu an geçti dediğim değerleri

Ekran görüntüsü 2023-06-19 234144.jpg

ssd hocam 3500-2300MB/s okuma yazma da bu

Hocam şaka gibi ss alayım diye başka bir yüklemeye başladım şu an geçti dediğim değerleri

Alıntıyı görüntüle
Hocam oyundan oyuna indirme değişiklik gösterebiliyor, hele yüksek internetlerde gereksiz bir düşüş oluyor gözlemlerime göre.
farklı oyunlar indirmeyi deneyin

Arkadaşlar turkcell superonline 1gbps internetim var. Bilgisayarda speedtest yapınca 700 download alıyorum ancak steamde 11mb/sn yi geçmiyor. Epicte denedim 32-33 mb/sn leri gördüm ama steam çok kötü. Nasıl düzeltebilirim
Ayarlarda indirme sekmesinde olması lazım sunucuyu kontrol et bi

Hocam oyundan oyuna indirme değişiklik gösterebiliyor, hele yüksek internetlerde gereksiz bir düşüş oluyor gözlemlerime göre.
farklı oyunlar indirmeyi deneyin
Hocam maksimum download görebileceğim oyunu biliyor musunuz?

Hocam maksimum download görebileceğim oyunu biliyor musunuz?
maalesef hocam, ben de de 200mbps var çok olmasa da arada sizin sorunu ben de yaşıyorum, en yüksek indirmeyi ubisofttan alıyorum ama aynı ilçede oturduğumuz 1000 lik inti olan arkadaşım benim kadar alamayabiliyor. Kendiniz test etseniz daha iyi ama epic iyidir epicden deneyin indirmeyi

kablolu bağlantı mı yapıyorsunuz? nperf ten bir hız testi yapıp ss atar mısın

maalesef hocam, ben de de 200mbps var çok olmasa da arada sizin sorunu ben de yaşıyorum, en yüksek indirmeyi ubisofttan alıyorum ama aynı ilçede oturduğumuz 1000 lik inti olan arkadaşım benim kadar alamayabiliyor. Kendiniz test etseniz daha iyi ama epic iyidir epicden deneyin indirmeyi
Epicte 32-35 mb/sn aldım hocam. Ayrıca steam ayarlarında indirme hızını saniye bit olarak göster seçeneği var. ikisinde de mb/sn yazıyor

Hocam ayarlar indirme kısmında önbelleği temizler mısınız? Bende benzer bir durum bir kere olmuştu. Bilen varsa söyleyebilir mi turknet genelde böyle bir sorun yaşatıyor mu?

kablolu bağlantı mı yapıyorsunuz? nperf ten bir hız testi yapıp ss atar mısın
kablolu hocam ayrıca bu testi yaparken dc den yayındaydım ondan 240 oldu yoksa rahat 300 oluyor

Ekran görüntüsü 2023-06-20 000354.jpg

Hocam ayarlar indirme kısmında önbelleği temizler mısınız? Bende benzer bir durum bir kere olmuştu. Bilen varsa söyleyebilir mi turknet genelde böyle bir sorun yaşatıyor mu?
Temizledim ama değişmedi. Farklı oyun yükleyince 11 den 17 ye çıktı sadece

Joker bende 1gbps kullanıyorum hızlı indiriyor
Umarım ben de alacağım hocam

kablolu hocam ayrıca bu testi yaparken dc den yayındaydım ondan 240 oldu yoksa rahat 300 oluyor

Alıntıyı görüntüle

Temizledim ama değişmedi. Farklı oyun yükleyince 11 den 17 ye çıktı sadece

Umarım ben de alacağım hocam
DNS değiştirir misin. Olmazsa win11 enterprise sürümünü yükleyin öyle deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,289
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri