Murat kocabay
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Max 700 TL bir ekran kartı arıyorum. Önerisi olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Önerim ikinci el bir RX570 bulmaya çalışman ne yap et RX570 dengi bir kart alMax 700 TL bir ekran kartı arıyorum. Önerisi olan arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Biraz geç oldu sanırım ama i3 core işlemci 4gb da Ramim var uyumlu olurmuÖnerim ikinci el bir RX570 bulmaya çalışman ne yap et RX570 dengi bir kart al
Kaçıncı nesil İ3?Biraz geç oldu sanırım ama i3 core işlemci 4gb da Ramim var uyumlu olurmu
Önerin varmı abi2. el almalısınız.
Bilmiyorumki valla hazır kasa aldım 2014 senesindeKaçıncı nesil İ3?
Büyük ihtimal 4. nesil Windows'un arama kısmına ''dxdiag'' yazıp foto atar mısın?Önerin varmı abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorumki valla hazır kasa aldım 2014 senesinde
Pcde ekran kartı olmadığı için PC açılmıyor american megatrends ekranına atıyor.Büyük ihtimal 4. nesil Windows'un arama kısmına ''dxdiag'' yazıp foto atar mısın?
Abi sorunun asıl sebebini bilmiyorum kimseden net bilgi alamadım yardım eder misin sen bana?Büyük ihtimal 4. nesil Windows'un arama kısmına ''dxdiag'' yazıp foto atar mısın?
Bir bilgisayarcı yada internet kafeye götür oradan bak.Pcde ekran kartı olmadığı için PC açılmıyor american megatrends ekranına atıyor.
Tamamdır abi öyle yapayım sonra tekrar yazarım yardımcı olurmusun rica etsem?Bir bilgisayarcı yada internet kafeye götür oradan bak.
Asıl nedenini anlamak için yardım eder misin abiBir bilgisayarcı yada internet kafeye götür oradan bak.
873 diyor ama