buyuk ama finger trip ve palm grip karısık tutuyorum ondan cok kucuk olmayan cogu mouse kullanabiliyorumelin büyük mü küçük mü kanka
Bu attığım uyar bence değerlendirebilirsin bana göre baya kalitelibuyuk ama finger trip ve palm grip karısık tutuyorum ondan cok kucuk olmayan cogu mouse kullanabiliyorum
teşekkür ederimBu attığım uyar bence değerlendirebilirsin bana göre baya kaliteli
Malesef değil. Sensörü yetersiz ve 215 gram. Haste çok çok daha iyi bi seçenekBu attığım uyar bence değerlendirebilirsin bana göre baya kaliteli
teşekkür ederim
Bu yılda alınmaz hemde bu fiyattan2018 de aldım hala kullanıyorum eğer aklına yatarsa tavsiye ederim eski model ama gayet güzel.![]()
Logitech Hyperion Fury G402 910-004068 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Hyperion Fury G402 910-004068 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Hyperion Fury G402 910-004068 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com