loewry
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 967
latt pulldownda dusurdum direkt kirildi, pedleri kotu uzun vadede direkt yipraniyor. disari ses veriyor kafana tam oturmuyor ve pedleri rshatts fegil, ses aklitesi guzel. ama 1200 lira asla verilmez yakinlarda havit 500 mu 700 mu ne bi tane kulaklik satti fenaydi bence o
kampnya kovalayin
evet hocam bej rengini cok begendim baya indirim koymuslardi, kalitesini vs hic bilmiyorum arastirmadimda![]()
Havit H655BT Hybird ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit H655BT Hybird ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit H655BT Hybird ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu Mu Acaba ?
Happy Hour Kampanyası İle Alırsam Parolapara Geçer Mi Acaba ?evet hocam bej rengini cok begendim baya indirim koymuslardi, kalitesini vs hic bilmiyorum arastirmadimda
geçer ayrıca ankerin kulaklarına bakmanı tavsiye ederim ses kalitesi çok güzel ankerinHappy Hour Kampanyası İle Alırsam Parolapara Geçer Mi Acaba ?
geçer hocamHappy Hour Kampanyası İle Alırsam Parolapara Geçer Mi Acaba ?
sık kullanımda kulağın yara yapar , küçük pedli kulaklık almaBu Kulaklık Bir Ara Çok Popülerdi Ama Kulaklık Pedleri Çok Kötüydü , Halen Alınır Mı Sizce ?
JBL Tune 510BT Multi Connect Wireless Kulaklık, Siyah : Jbl: Amazon.com.tr: Elektronik
JBL Tune 510BT Multi Connect Wireless Kulaklık, Siyah : Jbl: Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Anker Güzel Ama Çok Tuzlu Oluyor .geçer ayrıca ankerin kulaklarına bakmanı tavsiye ederim ses kalitesi çok güzel ankerin
kampanya takip edebilirsiniz ara sıra 1500TL ye Q21İ NC modeli(bu modeli baya beğendim sade ve ses kalitesini çok beğendim) düşüyor parolaparayla 1100 falan yaparsınızAnker Güzel Ama Çok Tuzlu Oluyor .
YD Marshall Alırım Anker Yerine![]()
Doğru Ama Havit 400-500 Aralığına Geliyorkampanya takip edebilirsiniz ara sıra 1500TL ye Q21İ NC modeli düşüyor parolaparayla 1100 falan yaparsınız
tecrubesi olan birisine sorun anker iyi kullanırsanız ömürlük her açıdan artısı varDoğru Ama Havit 400-500 Aralığına Geliyor![]()
Biliyorum Daha Önceden Q10 Alacaktım Çok Uygundu O Zamanlar Alamadımtecrubesi olan birisine sorun anker iyi kullanırsanız ömürlük her açıdan artısı var
Kulaklar Fil Değil Hocam Ama Haklısın Yinede Biraz Büyük Almak Lazımsık kullanımda kulağın yara yapar , küçük pedli kulaklık alma