O televizyon değil monitör diye biliyorum uydusu yoksamsung m7
Tod tvden maç izlicem veya internet üzerinden dizi film izlicem hocamtv nin içindeki uyduyu kullanıcam dememiş
Bunun görüntü kalitesi nasıldır hocam normal tvden farksız mı monitör tv diyor ya bi fark oluyor mu acabasamsung m7
Hocam ben de buna bakmıştım da onvo daha önce çevremde de kullanan olmadığı için emin olamadım yahocam onvonun televizyonunu önerebilirim sorun yaşamazsın ama yaşadığında teknik desteği çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
42 ile 43 inç arasında 460 tl oynuyor sorun olmaz derseniz 43 alın
hocam kendim kullanıyorum söylediğim gibi kendisi güzel sorun yaşamazsınız kolay kolay ama teknik desteği baya kötüHocam ben de buna bakmıştım da onvo daha önce çevremde de kullanan olmadığı için emin olamadım ya
Tod uygulamasını kullancam genellikle onu sorunsuz açsın ve düzgün bir kalitesi olsun yeterli ama teknik desteğin kötü olması sıkıntı ya bu tvde tod tv uygulama olarak yüklü mü yoksa biz mi yüklüyoruz hocamhocam kendim kullanıyorum söylediğim gibi kendisi güzel sorun yaşamazsınız kolay kolay ama teknik desteği baya kötü
hocam smart TV olduğundan dolayı play storeden indirebiliyorsunuz kendisi netflix beinconnect gibi uygulamaları yüklü şekilde geliyorTod uygulamasını kullancam genellikle onu sorunsuz açsın ve düzgün bir kalitesi olsun yeterli ama teknik desteğin kötü olması sıkıntı ya bu tvde tod tv uygulama olarak yüklü mü yoksa biz mi yüklüyoruz hocam
Anladım onvoyu alacam gibi duruyor biraz daha araştırayım. Çok teşekkür ederimhocam smart TV olduğundan dolayı play storeden indirebiliyorsunuz kendisi netflix beinconnect gibi uygulamaları yüklü şekilde geliyor
şimdiden hayırlı olsun hocamAnladım onvoyu alacam gibi duruyor biraz daha araştırayım. Çok teşekkür ederim