Merhabalar ehh.. Bir kaç ay içerisinde laptop almam gerekmekte.Bütçem en fazla 8000tl. Yalnız monster önermezseniz sevinirim alan arkadaşlarım pek memnun değiller ondan dolayı düşünmüyorum . Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
İşemcisi daha iyi olan versiyonu var mıdır bunun
gezmiyeceksen masaüstü çok daha ucuza ve çok daha performans verir.Merhabalar ehh.. Bir kaç ay içerisinde laptop almam gerekmekte.Bütçem en fazla 8000tl. Yalnız monster önermezseniz sevinirim alan arkadaşlarım pek memnun değiller ondan dolayı düşünmüyorum . Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Merhabalar ehh.. Bir kaç ay içerisinde laptop almam gerekmekte.Bütçem en fazla 8000tl. Yalnız monster önermezseniz sevinirim alan arkadaşlarım pek memnun değiller ondan dolayı düşünmüyorum . Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
ayrıca 120hzbunu tek geçerim ekran kartı asustan biraz kötü ama MSI kalitesi ve işlemcisiyle çok önde.
Bi bitmediniz ...gezmiyeceksen masaüstü çok daha ucuza ve çok daha performans verir.
bunu tek geçerim ekran kartı asustan biraz kötü ama MSI kalitesi ve işlemcisiyle çok önde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca 120hz
bunu aradım aradım bulamadım fiyatı arttı sandımBi bitmediniz ...
Kanka sana önerim şudur ;
9300H Ve 1660Tİ ikilisi var.Bu fiyat bandında en iyilerden.bu da olabilir
bunu aradım aradım bulamadım fiyatı arttı sandım
bu da güzel bir seçenek
bence de ben de 9300h ve 2060 kullanıyorum 9k ya almıştım 3 hafta önce9300H Ve 1660Tİ ikilisi var.Bu fiyat bandında en iyilerden.
Okula gidip gelirken taşımam gerekcek ondan dolayı laptop lazım.gezmiyeceksen masaüstü çok daha ucuza ve çok daha performans verir.
Bu baya iyimiş bunu alabilirim yazdım kenara.bu da olabilir
bunu aradım aradım bulamadım fiyatı arttı sandım
bu da güzel bir seçenek