7000 ₺ BÜTÇE KOLTUK ÖNERİSİ

kadirt.

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
7000
Merhaba,

Bütçe 7k. Hawk V4 veya V6 düşünüyordum fakat C serisini keşfettim. Aralarındaki fark nedir? Sadece renk farkıysa C serisi tercih edebilirim.

Bir de BİM de XDrive 15'li ve Akdeniz serisi koltuklar piyasasına göre daha ucuza satılıyor. Bu fiyatlarda hangisini tercih edersiniz?

Bunlar dışında koltuk önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Emin olun oyuncu koltuklarından daha rahat olacaktır bir ikeaya gidip denemenizi öneririm onun haricindi illa alcaksanız zionun custom koltukları güzel bütçe artmazsa xdrive atak
Hocam hawkı deneme şansım olmuştu gayet beğenmiştim. Markusu denemedim fakat ofisimde benzer bir koltuk kullanıyorum o da çok rahat ama oyun oynama müsait koltuk değil, Markus da öyle olur gibime geliyor. Bana fonksiyonlu bir koltuk gerekiyor. Onun dışında attığınız koltuklar bütçeyi aşıyor. Attığım koltuklarla arasında dağlar kadar fark varsa düşünebilirim.

Vallahi ben hepsini saldım hp omen cidital alıcam ona biriktiriyorum. En iyisi fiyatına göre.

Dostum bune çoluk cocuk işi gibi? Estetik anlayışı gram yok rgb olunca güzel olmuyor her şey.

Dostum sana göre böyle, ama bana göre güzel. Biliyorsun; zevkler ve renkler.
Anlıyorum, ilginç bir zevkiniz var zamanla sadelik daha güzel gelecektir zaten. İyi akşamlar dilerim.

Evet hocam c ve fab serisinde sadece renk farkı var itopyada fab serisi 6600 tlden satılıyor fiyatlar çok artmış ama bende 1.5-2 yıldır kullanıyorum memnunum baya

Hawk fab4 var koltuğu sert buyuklugu ve mekanizması iyi ama rahst bir koltuk degil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,393
Üyeler
190,906
Son üye
justbusiness
Geri