Neler Yeni

7000 tl hazır sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut cabbar
Bütçe
8000
Öncelikle merhaba 7000 tl ye kadar 8k ya da çıkabilirim hazır monitör dahil sistem önerir misiniz? ders çalışmak için ve ufak tefek oyunlar oynamak için kullanıcağım İzmir içi 2. El olursa sevinirim cevaplarınız için teşekkür ederim

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Arda Teksin
Öncelikle merhaba 7000 tl ye kadar 8k ya da çıkabilirim hazır monitör dahil sistem önerir misiniz? ders çalışmak için ve ufak tefek oyunlar oynamak için kullanıcağım İzmir içi 2. El olursa sevinirim cevaplarınız için teşekkür ederim
bu fiyata monitor verirlermi bilmiyorum fakat gtx 1650li sistem bulabilirsin 2.elde

TahinPekmez

80+ Silver
monitor de giris seviye olmak kaydiyla, gtx1650 4gb yada rx550 4gb sistemler olabilir.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
aslında zorlasanız 10k ya 1080p güzel monitörlü sistem dizilir gibi geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ufak tefek oyun oynıcaksan ve ders çalışmak için istiyorsan 8gb ram yeterli olur, anakartıda en düşük seviye olandan koyarsın ekran kartınıda 1650 yaparsın dire 240gb bi ssd sata 3 koyarsın içine eğer dosya çok tutarım dersen 500gb yaparsın onun haricinde işlemciyide intelin i3 eski nesil işlemcilerinden bulabilirsen gayet rahat işini görür gibi geliyor daha da aşagı işlemciler var ama hani ödev vs yaparken kasma donma vs yapmaması için çokta düşürmeye gerek yok kanımca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut cabbar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitor de giris seviye olmak kaydiyla, gtx1650 4gb yada rx550 4gb sistemler olabilir.
Hocam gtx1060 mı sistem buldum 6k ya alınır mı

aslında zorlasanız 10k ya 1080p güzel monitörlü sistem dizilir gibi geliyor.

ufak tefek oyun oynıcaksan ve ders çalışmak için istiyorsan 8gb ram yeterli olur, anakartıda en düşük seviye olandan koyarsın ekran kartınıda 1650 yaparsın dire 240gb bi ssd sata 3 koyarsın içine eğer dosya çok tutarım dersen 500gb yaparsın onun haricinde işlemciyide intelin i3 eski nesil işlemcilerinden bulabilirsen gayet rahat işini görür gibi geliyor daha da aşagı işlemciler var ama hani ödev vs yaparken kasma donma vs yapmaması için çokta düşürmeye gerek yok kanımca.
Hocam 10 k ya kadar çıkamam işlerde yükseltirim zaten şuan idare edecek bir şey olsa yeter

Massive1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berat Efe Çalar
7k ya 2. el 1660süperli bişey toparlasın anca

TahinPekmez

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mahmut cabbar
yerinde olsam tek tek sahibinden üzerinden toplardım 7k degilde 8.5k falan güzel bişey toplardım
Hocam bir bilgisayar için 8 tane yer mi gezicem zaten yol parası ile aynı fiyata gelir aynı yerde olursa olur anca tek tek atıyorum İzmir de hepsi konak da olursa olur ama ayrı ayrı yerlerde olmaz

bu attığını pazarlikla al.laptoplar o kadar etmez alma.
Peki hocam gtx1060 lı nasıl daha çok depolama alanı var ve daha ucuz

Top Bottom