7000 TL Pc Toplama Tavsiye

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,562
7000tl ye alınabilecek toplama pc tavsiyesi bekliyorum. Abdullah abi seneye 7000 tl pc toplar mısın ? @Abdullah Hacıgül

Çıktığında 5999TL olan sistem maalesef.
ssd'yi değiştirip alabilirsiniz.Sistemden arta kalan para ile 2k 144hz monitör indirimlerini takip etmenizi öneririm malum 2600x biraz zorlanabilir diye düşünüyorum.
Şuan piyasa çok sıkıntı dolar çok arttı seneye bi düşüş bekliyoruz malum koronada biterse gayet ucuza güzel bilgisayarlar olur gibime geliyor

Şuan piyasa çok sıkıntı dolar çok arttı seneye bi düşüş bekliyoruz malum koronada biterse gayet ucuza güzel bilgisayarlar olur gibime geliyor
O düşüşü kim bekliyor bilmiyorum ama ben beklemiyorum.

ekran kartından kısıp monitör alabilirsin 1879 TL ye 240 hz monitör var

2070 çok kaçar canlı yayın yapmayacağıma göre gerek yok 2060 da iyidir
Şimdi öncelikle şunu belirtiyim yayın yapmakla çok alakası yok ekran kartının yayını ekran kartından verilebiliyor sanırım ama işlemci önemli yayın için çok çekirdek performansı özelllikle.Onun için emin olabilirsin 2070 çok kaçmaz.Hatta bu sistemin tüm sırrı bu bütçede 2070 barındırıyor olması diyebilirim.

Şimdi öncelikle şunu belirtiyim yayın yapmakla çok alakası yok ekran kartının yayını ekran kartından verilebiliyor sanırım ama işlemci önemli yayın için çok çekirdek performansı özelllikle.Onun için emin olabilirsin 2070 çok kaçmaz.Hatta bu sistemin tüm sırrı bu bütçede 2070 barındırıyor olması diyebilirim.
arkadaş haklı 2070 var diye bunu önerdik zaten ama 7000 tl içinde monitör dahil olursa 144hz 24 inç en ucuz monitör 1000 tl şuan ona göre 6000 tl ye kasa alabilirsin

Sence bu pc yi alsam 3600 yapsam işlemciyi kaç yıl götürür

arkadaş haklı 2070 var diye bunu önerdik zaten ama 7000 tl içinde monitör dahil olursa 144hz 24 inç en ucuz monitör 1000 tl şuan ona göre 6000 tl ye kasa alabilirsin
Mantıklı

Geri