Neler Yeni

7000 TL Telefon Önerisi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,264
İsim
.
Bütçem 7000 TL
1 TL bile çıkamam üstüne zaten bu üstüne çıkılmış hali.
Bu bütçeye ne önerirsiniz ?
Aklımda 6900 TL ile satışta bulunan GALAXY S20 FE var.
Önerilerinizi bekliyorum.
Oyun oynanmayacak fotoğraf çekilmeyecek donmasın kasmasın biraz da hızlı olsun yeter.

şahin doğan

80+ Platinum
s20 fe den başka seçenek yok bence bu bütçede, sd s20 fe al geç.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
İşlemci gücü önemli ise poco f3 alınabilir çünkü az da olsa bir tık daha güçlü ama şahsen değmez s20 fe al geç

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,264
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci gücü önemli ise poco f3 alınabilir çünkü az da olsa bir tık daha güçlü ama şahsen değmez s20 fe al geç
Bende öyle düşünüyorum sence s20fe nasıl bir telefon hız olarak beni üzmez değilmi ?
Bir beklentim yok kamera oyun performansı dalan önemli değil hız ve donmama kasmama önemli.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Bende öyle düşünüyorum sence s20fe nasıl bir telefon hız olarak beni üzmez değilmi ?
Bir beklentim yok kamera oyun performansı dalan önemli değil hız ve donmama kasmama önemli.
Üst seviye bir islemciye sahip hemde yazılımsal olarak Samsung Xiaomi ye göre daha iyi poco f3 de SD 870 işlemci varken s20 fe de SD 865 işlemcisi var 870 865in hız aşırtılmis halı bir cekirdegi 865 e göre daha yüksek hızda çalışıyor uçurum fark yok aralarında hem s20 fe amoled ekran yani f3 den daha iyi bir görüntü sunacaktır hem s20 fe ip68 sertifikasına sahip su geçirmez ben hep s20 fe artılarını saydım istersen daha detaylı karşılaştırmalara internetten bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha birde s20 fe kamera olarak daha iyi f3 den

H.o şimdiden hocam

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yaklaşık 4 aydır falan aktif olarak sd s20 fe kullanıyorum. Benim için oldukça mantıklı bir tercihti ve çokta memnunum. Hız, oyun performansı, kamera ve ekran anlamında çok memnunum. Gördüğüm eksiler ise bazen telefon hızlı ısınabiliyor ve kamera performansı düşük ışıkta gerçekten çok kötü. Ama onun haricinde tam bir f/p canavarı.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bütçem 7000 TL
1 TL bile çıkamam üstüne zaten bu üstüne çıkılmış hali.
Bu bütçeye ne önerirsiniz ?
Aklımda 6900 TL ile satışta bulunan GALAXY S20 FE var.
Önerilerinizi bekliyorum.
Oyun oynanmayacak fotoğraf çekilmeyecek donmasın kasmasın biraz da hızlı olsun yeter.
S20 fe kesinlikle

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Yaklaşık 4 aydır falan aktif olarak sd s20 fe kullanıyorum. Benim için oldukça mantıklı bir tercihti ve çokta memnunum. Hız, oyun performansı, kamera ve ekran anlamında çok memnunum. Gördüğüm eksiler ise bazen telefon hızlı ısınabiliyor ve kamera performansı düşük ışıkta gerçekten çok kötü. Ama onun haricinde tam bir f/p canavarı.
Derinlik sensörü yoktu sanırım bu yüzden olabilir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,264
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim için önemli olan hız.
Telefon hızlımı ve kasma donma oluyormu ?
7K para bayılıp iki saat uygulamaların açılmasını beklemek istemiyorum serilik önemli benin için

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam benim için önemli olan hız.
Telefon hızlımı ve kasma donma oluyormu ?
7K para bayılıp iki saat uygulamaların açılmasını beklemek istemiyorum serilik önemli benin için
Gayet hızlı. Özellikle 120hz ekranı sayesinde farklı bir telefon ekranına bakınca o telefon size yavaş ve donuyor gibi gelecektir.

Derinlik sensörü yoktu sanırım bu yüzden olabilir.
Bir bilgim yok, olabilir.

Top Bottom