Selim Ege Aydemir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 182
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa nerdeattım ya kasa? harbiden düşük zeka seviyesindesin
kasa nerdeattım ya kasa? harbiden düşük zeka seviyesindesin
Kronik sorunları var o soğutucununkasa şuanda tam bilmiyorum ama sıvı soğutma bu güzel https://www.akakce.com/islemci-sogu...-360r-v2-sivi-sogutucu-fiyati,1622720179.html
sizin öneriniz var mı hocamKronik sorunları var o soğutucunun
5k kasa birde 3fanı var, kasa mesh bile değilattım ya kasa? harbiden düşük zeka seviyesindesin
Akvaryum kasada mesh arayan türk aklı. başka bir şey demiyorum şu yazdıklarınız o kadar komik ki5k kasa birde 3fanı var, kasa mesh bile değil
Bütçe ne kadarsizin öneriniz var mı hocam
işte o yüzden bu kasayı almasına gerek yok mesh bir kasa alsın????Akvaryum kasada mesh arayan türk aklı. başka bir şey demiyorum şu yazdıklarınız o kadar komik ki
5000 kasa olarak ta 3-4 binBütçe ne kadar
5000 kasa olarak ta 3-4 bin
kasa 2 3 bin olacaktı hocam yanlış yazmışım önerebilir misiniz kasa daCorsair İcue H150i Elite Capellix Xt 360mm Siyah Sıvı İşlemci Soğutucusu Fiyatları ve Özellikleri
Corsair İcue H150i Elite Capellix Xt 360mm Siyah Sıvı İşlemci Soğutucusu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Kasayı kendi zevkine göre alabilirsin 360mm destekleyecek şekildekasa 2 3 bin olacaktı hocam yanlış yazmışım önerebilir misiniz kasa da
corsair kasa önerisi var mı ya da corsair kasa var mıKasayı kendi zevkine göre alabilirsin 360mm destekleyecek şekilde