70000 TL'ye bu sistem alınır mı?

Ah ah hocam ben ürünlerimi teknoloji ürünlerini kendi ana sitesinden resmi distiriburütöründen almayı tercih ederim trendyol 3. şahıslardan ürün almam garnati mevzusunda bunlar çok sorun çıkarıyor .
Bide sürat kargo ya geliyor sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam orasını bilmiyorum ama senin hesap 63+8+4=75k ya geliyor bu şekilde alırsan
Trendyol sürat e getiriyo beya sürat e gitmek 500 -600 lira benzin parası gider ztn uzak sürat kargo

1750622551786.webp
Bide sürat kargo ya geliyor sıkıntı

Trendyol sürat e getiriyo beya sürat e gitmek 500 -600 lira benzin parası gider ztn uzak sürat kargo

hocam satıcı önemli incehesap olanlar hiçbir sorun yok iken bu tarz satıcılarda problem oluyor havit olsun kafan rahat olsun anlatabiliyorum umarım

Ah ah hocam ben ürünlerimi teknoloji ürünlerini kendi ana sitesinden resmi distiriburütöründen almayı tercih ederim trendyol 3. şahıslardan ürün almam garnati mevzusunda bunlar çok sorun çıkarıyor .
Gamegaraj da ithalatçı garantisi vermiyor mu ayrıca zaten 1000tl lik ürünü 1500e aldıktan sonra garantiye ithalatçı firmaya gitse ne fark eder markanın kendisine gitse ne fark eder ithalatçı firmaya gönderirim yapamadı mı 500 daha koyar yenisini alırım

Gamegaraj da ithalatçı garantisi vermiyor mu ayrıca zaten 1000tl lik ürünü 1500e aldıktan sonra garantiye ithalatçı firmaya gitse ne fark eder markanın kendisine gitse ne fark eder ithalatçı firmaya gönderirim yapamadı mı 500 daha koyar yenisini alırım
dostum ne alaka adamlar firma ile özel anlaşma yapıyor da getiriyor garantisi cartı curtu için zart zort kırtasiyeden bozma yerlerdne ürün almam aldırmam ekran görüntüsünü attım incehep olanlar sıfır sorun böyle yerler ürün bile dogru gelmiyor full sorun.

Bu sitelere kart bilgileri girmek sorun teşkil eder mi?
hayır gamegaraj güvenilir yerdir

dostum ne alaka adamlar firma ile özel anlaşma yapıyor da getiriyor garantisi cartı curtu için zart zort kırtasiyeden bozma yerlerdne ürün almam aldırmam ekran görüntüsünü attım incehep olanlar sıfır sorun böyle yerler ürün bile dogru gelmiyor full sorun.

hayır gamegaraj güvenilir yerdir
Ben de sırf gamegarajdan diye dandik marka klavyeye 1000tl verdirtmem

https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-67720/
Al incehesaptan garantisi benim 😃

Ben de sırf gamegarajdan diye dandik marka klavyeye 1000tl verdirtmem

https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-67720/
Al incehesaptan garantisi benim 😃
beyaz niye tavsiye ediyorun onuda anlamadım kasa full siyah beyaz degil

aynı sistede daha ucuza bu üründe bakabilrisiniz

1DF2DC74-9C54-478F-A697-09476B8F70E0.webp
9D537D38-B0AC-42C9-842E-6837C553DCB7.webp

İkisi de resmi distribütör garantili yani malı yurda kim soktuysa onun garantisine gidecek

Geri