Neler Yeni

7000TL bisiklet önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Evet jant sıkıntısı var ancak 200tlye komple arka jant satan satıcı biliyorum sahibindende (bana get açmam cart curt etti ondan sorumluluk kabul etmem bende tanımıyorum) istersen onun linkini atarım.Jantları sadece dağda kullansınlar diye yapmışlar arkadaşın jant teli koptu geçen ve sürekli akort kaçıyor.Bartu abinin dediğinin üstüne laf söyleyemem zaten bende ondan tavsiye alıyorum çok iyi adam öyle diyorsa öyledir.
akort tam olarak ne oluyor? tel gevşemesi falan mı?
jantlar ne kadardır ortalama önerdiğin jant var mı uyguna? dicemde gerçi 1-2 yıl bir şey olmaz herhalde çok zorlamayacağım zaten. skate e de ayda 1 anca gidiyorum vaktim olmuyor.
bir de zırhlı lastik fiyatlarını soracaktım

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Şehir Tur bisikleti olsa yardımcı olabilirim ama o tür hiç kullanmadım

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Şehir Tur bisikleti olsa yardımcı olabilirim ama o tür hiç kullanmadım
Konuyu açalı oluyor hocam bisikleti belirledik geliştirmek üzerine konuşuyoruz şu anda
önerdiğiniz zırhlı 27.5 lastik varsa önerinizi alabilirim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
jantlar ne kadardır ortalama önerdiğin jant var mı uyguna? dicemde gerçi 1-2 yıl bir şey olmaz herhalde çok zorlamayacağım zaten. skate e de ayda 1 anca gidiyorum vaktim olmuyor.
Her fiyata jant var,benim arkadaşım 4-5 ayda direk sorun çıkarmaya başladı bisiklet.Zırhlı lastik almana gerek yok üstündeki lastikler güzel ama değişmek istiyorsan daha kalın lastik harici yükseltmeye gerek yok zaten lastiğin doğru psi değerini basarsan patlamaz ekstrem durumlar dışında.Sen yinede thumbs up 48li yama seti al 30-40 lira bir şey hayat kurtarıyor kaç kere yama yaptım.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Konuyu açalı oluyor hocam bisikleti belirledik geliştirmek üzerine konuşuyoruz şu anda
önerdiğiniz zırhlı 27.5 lastik varsa önerinizi alabilirim
Swalbe bu konuda iyi bir bakın derim bütçe nedir

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Her fiyata jant var,benim arkadaşım 4-5 ayda direk sorun çıkarmaya başladı bisiklet.Zırhlı lastik almana gerek yok üstündeki lastikler güzel ama değişmek istiyorsan daha kalın lastik harici yükseltmeye gerek yok zaten lastiğin doğru psi değerini basarsan patlamaz ekstrem durumlar dışında.Sen yinede thumbs up 48li yama seti al 30-40 lira bir şey hayat kurtarıyor kaç kere yama yaptım.
tamamdır öyle yapayım.
ya işte jant fiyatlarını bilmiyorum sen daha iyi anlarsın, uygun bütçeye köşelere çarpmada falan hemen yamulmayacak tarzdan.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
tamamdır öyle yapayım.
ya işte jant fiyatlarını bilmiyorum sen daha iyi anlarsın, uygun bütçeye köşelere çarpmada falan hemen yamulmayacak tarzdan.
Hocam üstündeki jantlar yamulmaz ama teller sıkıntı çıkartabilir,bence gereksiz masraf yapmayın eğer sıkıntı çıkarsa o zaman alırsınız.Lastik olarak en iyi maxxis var alabileceğin.Mitas,schwalbe (bir tık iyi ama kötünün iyisi),cst,chaoyang falan direk eriyorlar.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam üstündeki jantlar yamulmaz ama teller sıkıntı çıkartabilir,bence gereksiz masraf yapmayın eğer sıkıntı çıkarsa o zaman alırsınız.Lastik olarak en iyi maxxis var alabileceğin.Mitas,schwalbe (bir tık iyi ama kötünün iyisi),cst,chaoyang falan direk eriyorlar.
Tamamdır hocam, bisikleti alırsam yazıcam burdan

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bu arada sana large kadro önerdiler büyük ihtimal,sen medium al çok daha konforlu olur.
evet medium ya da s alıcam büyük ihtimalle. L ile rahat atlama zıplama yapılmaz zaten, beğenmiyorum L xl nin duruşunu.
S veya m ile daha küçük oluyor kontrolü rahat oluyor
ilk rr340 ı alırken de L alacaktım kalmadığı için m almıştım iyiki m almışım

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
evet medium ya da s alıcam büyük ihtimalle. L ile rahat atlama zıplama yapılmaz zaten, beğenmiyorum L xl nin duruşunu.
S veya m ile daha küçük oluyor kontrolü rahat oluyor
ilk rr340 ı alırken de L alacaktım kalmadığı için m almıştım iyiki m almışım
Small alma,ben 167-68 falanım anca bana uygun sana çok küçük kalır.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Small alma,ben 167-68 falanım anca bana uygun sana çok küçük kalır.
Tamamdır, zaten baktımda Small yokmuş zaten burda, sadece m beden kalmış 1 ürün var.
umarım yarına kalır

NightWish2434

80+ Silver
akort ayarı yapmak: tellerin ayarını düzeltemk. teller hoppidi hoppidi gezerken ayarı kaçabiliyor. ayarı kolay yapılıyor ama tamircinin yapması gerek.

Top Bottom