Neler Yeni

7000TL bisiklet önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam işte videoda belli olmuyor,şuanda stok maşa takılı ve videoya bakarsanız direk dip yiyiyor ve tak tuk ediyor ilerde bir çok sorun çıkarıcak yeni maşa arayışındayım o yüzden.Bir arkadaş hala mossoyu savunuyor sana kısaca özetleyeyim en son attığım fotoğraftaki bisiklet ile st540 arasındaki farkları düşün mosso ile st540ta öyle işte.
anladım.
540 la 520 arasında maşa konusunda çok fark var mı?
yoksa sadece fren mi?

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Bisikletim Rockrider 8.1 tavsiye ederim. Maşası Rockshox recon silver tk. Kadro çok sağlam. Komponentler gayet iyi. İkinci el bulabilirsin. Bence fiyat performansta mükemmel bisiklet.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
hocam agresifleşmeye gerek yok kalp kırmayalım.
o zaman 530 alıyorum mekanik fren ne kadar istemesemde sağlam olsun en azından.
veya alabilirsem ikinci elden rockrider 540 alırım
530un hidrolik frenli modeli mevcut mağazaya söylerseniz getittirirler büyük ihtimalle.Ben hala ucuza stok 540 alıp üstüne upgrade yapmanızı öneriyorum ama sorduklarınızdan sıfır olarak en mantıklısı 530 bütçe zorlarsanız direk 540 v2 alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bisikletim Rockrider 8.1 tavsiye ederim. Maşası Rockshox recon silver tk. Kadro çok sağlam. Komponentler gayet iyi. İkinci el bulabilirsin. Bence fiyat performansta mükemmel bisiklet.
O bisiklet çok eski modelli hocam ve kadrosu çok ince.Üstüne 26jant.Bende ilk başta ondan bakıyordum ama sırf maşa için onca şey es geçilemez zaten o maşa 1000lira civarında.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
530un hidrolik frenli modeli mevcut mağazaya söylerseniz getittirirler büyük ihtimalle.Ben hala ucuza stok 540 alıp üstüne upgrade yapmanızı öneriyorum ama sorduklarınızdan sıfır olarak en mantıklısı 530 bütçe zorlarsanız direk 540 v2 alın.
Bende ikinci elden 540 taraftarıyım ama maalesef alamayacağım büyük ihtimalle 2. el.
şu anda 530 indirimde tam 7k, hidrolik modelini istersem fiyat 8700 e çıkar büyük ihtimalle
indirimde olduğu için alıyorum yoksa 8700 de fazla geliyor şuan benim için
Mekanik o kadar mı kötü yav

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
Hocam işte videoda belli olmuyor,şuanda stok maşa takılı ve videoya bakarsanız direk dip yiyiyor ve tak tuk ediyor ilerde bir çok sorun çıkarıcak yeni maşa arayışındayım o yüzden.Bir arkadaş hala mossoyu savunuyor sana kısaca özetleyeyim en son attığım fotoğraftaki bisiklet ile st540 arasındaki farkları düşün mosso ile st540ta öyle işte.
yeni 540ların maşası iyi bu arada çok para vermek istemiyorsan çıkma 540 maşası işini baya bi görür

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bende ikinci elden 540 taraftarıyım ama maalesef alamayacağım büyük ihtimalle 2. el.
şu anda 530 indirimde tam 7k, hidrolik modelini istersem fiyat 8700 e çıkar büyük ihtimalle
indirimde olduğu için alıyorum yoksa 8700 de fazla geliyor şuan benim için
Mekanik o kadar mı kötü yav
O kadar fiyat farkı yok maximum 300 lira falan oynaması lazım.Mekanik çok kötü hidroliğin yanından geçemez.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
O kadar fiyat farkı yok maximum 300 lira falan oynaması lazım.Mekanik çok kötü hidroliğin yanından geçemez.
st530 şuan indirimde olduğu için 7k
normal fiyatı 8700 o yüzden

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ne yalan söyliyim trendyolda Kron xc300 gördüm. Bileşenleri de fena değildi.

Yine siz iyi anlarsınız kendi 2 el sitelerinizden. Ben bulamıyorum pek rockrider felan. :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Ne yaptınız hocam
Hocam kartta sikinti cikti 530 u bugun alamadim
Samsunda duzgun bir tane 540 buldum once onu aradim ölü ilanmis.
Yarin 530 alicam
Ya kaliper degisicem ya da hidrolik alicam ona
Alinca buraya yazarim.
Kendi kisisel instagraminiz varsa verebilir misiniz? Bisiklet hakkinda bilgilisiniz sizi bulmak zor😅

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam kartta sikinti cikti 530 u bugun alamadim
Samsunda duzgun bir tane 540 buldum once onu aradim ölü ilanmis.
Yarin 530 alicam
Ya kaliper degisicem ya da hidrolik alicam ona
Alinca buraya yazarim.
Kendi kisisel instagraminiz varsa verebilir misiniz? Bisiklet hakkinda bilgilisiniz sizi bulmak zor😅
Attığım instagram kişisel zaten onu kullanıyorum hocam,530 alıp youtubede rehberler vardır zaten ordan bakabilirsiniz.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Attığım instagram kişisel zaten onu kullanıyorum hocam,530 alıp youtubede rehberler vardır zaten ordan bakabilirsiniz.
xc300 e baktım ama pek içime sinmedi, gidonu falan kırılacak gibi duruyor.
en içime sinen 530 oldu, maşası ileride patlar büyük ihtimalle ama benim 340 da patlaktı yine de kullanılıyordu :D
biri jantlardan memnun değilim demiş onu neden demiş anlamadım bir bilginiz var mı jantlar ne gibi sorun çıkarabiliyor?
Tg ile konuştum mekaniğe güzel kaliper takarsan iyi tutar dedi, uyguna da kaliteli kaliper veririm dedi
ama büyük ihtimal önce arkayı hd ye çevirir sonra önü çeviririm

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
xc300 e baktım ama pek içime sinmedi, gidonu falan kırılacak gibi duruyor.
en içime sinen 530 oldu, maşası ileride patlar büyük ihtimalle ama benim 340 da patlaktı yine de kullanılıyordu :D
biri jantlardan memnun değilim demiş onu neden demiş anlamadım bir bilginiz var mı jantlar ne gibi sorun çıkarabiliyor?
Tg ile konuştum mekaniğe güzel kaliper takarsan iyi tutar dedi, uyguna da kaliteli kaliper veririm dedi
ama büyük ihtimal önce arkayı hd ye çevirir sonra önü çeviririm
Evet jant sıkıntısı var ancak 200tlye komple arka jant satan satıcı biliyorum sahibindende (bana get açmam cart curt etti ondan sorumluluk kabul etmem bende tanımıyorum) istersen onun linkini atarım.Jantları sadece dağda kullansınlar diye yapmışlar arkadaşın jant teli koptu geçen ve sürekli akort kaçıyor.Bartu abinin dediğinin üstüne laf söyleyemem zaten bende ondan tavsiye alıyorum çok iyi adam öyle diyorsa öyledir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,223
Üyeler
161,256
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom