cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Bu paraya elektrilli scooter daha mantıklı olmaz mı
Atlarım büyük ihtimalle.Atladiniz mı atlacayak mısınız?
Aslında ulaşım için evet mantıklı ama yıllardır bisiklet sürdüğüm için içimdeki o 2 teker sevdasını bir kenara bırakabilir miyim bilmiyorum :/Bu paraya elektrilli scooter daha mantıklı olmaz mı
Kadro aktarıcı vs olarak 530 çok daha iyi ama stok hali yine diyorum berbat.Arkadaşım yeni başladı ahım şahım sürmüyor sadece senin gibi düz merdiven iniyor ve aynakolu yamuk,gidon bir garip bisiklet düz gitmiyor çok garip ve stok maşası çubuk kraker gibi acayip ince tak tuk ses çıkıyor.Sen bana güven benim dediğim gibi yap.Nerede yaşıyorsan illaha yine de daha uygun bulup üstüne maşa alırsın.Bursa da falan yaşıyorsan zaten gel bizim yanımıza her şeyinle ilgilenirim ben.şans,
Birde hocam bunlar param güvende açmıyor havaleyle güvenemiyorum.
ya kısaca netleştirelim anladım çok seçenek yok
sıfır st530 mu xc300 mü? direkt net
ben Rockrider 340 ın maşasıyla ile 5 e 5 basamaklı merdiven transferinde sıkıntı yaşamamıştım üstünü de denememiştim o bisikletle, alacağım bisikleti de zorlamam artık napalım.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ulaşım amaçlı alıyorsanız mesela istanbulda normal bisikletle çok zorlanırsınız, ben elektrikli scooter ile istanbulda 10-20km yol gidiyorum hiç yorulmuyorumAslında ulaşım için evet mantıklı ama yıllardır bisiklet sürdüğüm için içimdeki o 2 teker sevdasını bir kenara bırakabilir miyim bilmiyorum :/
Samsun da yaşıyorum, burada bisikletçi sayısı da az dirt jump kullanan 10 kişi görmedim skate parkta, o yüzden buranın bisiklet al satı çok işlemvli değil.Kadro aktarıcı vs olarak 530 çok daha iyi ama stok hali yine diyorum berbat.Arkadaşım yeni başladı ahım şahım sürmüyor sadece senin gibi düz merdiven iniyor ve aynakolu yamuk,gidon bir garip bisiklet düz gitmiyor çok garip ve stok maşası çubuk kraker gibi acayip ince tak tuk ses çıkıyor.Sen bana güven benim dediğim gibi yap.Nerede yaşıyorsan illaha yine de daha uygun bulup üstüne maşa alırsın.Bursa da falan yaşıyorsan zaten gel bizim yanımıza her şeyinle ilgilenirim ben.
Samsunda yaşıyorum, 7k bencede çok fazla ama o paraya bile eli yüzü düzgün bisiklet yok şaka gibiHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ulaşım amaçlı alıyorsanız mesela istanbulda normal bisikletle çok zorlanırsınız, ben elektrikli scooter ile istanbulda 10-20km yol gidiyorum hiç yorulmuyorum
ayrıca düz bisiklet için 7000 lira çok fazla bence
Yeni 540 saydığın bisikletleri tekler.Hocam dediğiniz mantıklı ama pederin kartıyla alacağım için kredi işine falan giremem büyük ihtimalle.
Sıfır 540 ın maşası önceden havalıydı sanırsam onu da yaylı yapmışlar galiba.
elimdeki bir kaç şeyi satıp zorlayıp 540 a yönelecektim ama 540 ta yeni maşayla tırt geldi biraz.
bmx niye almıyorsunAbi atlama zıplama falan, hibryd benlik değil ya
Mosso wildfire. Dediğiniz bisikletler ile arasında 2k fark var. Ben gördüğüm bütün merdivenlerden inerim kaldırımlardan atlarım. 4 yıl böyle hard kullandıktan sonra tek sıkıntısı birkaç ay önce yine bir atlamada arka lastik patlaması oldu. Başka hiçbir yere zarar gelmedi. Bence fiyatına göre çok iyi ve altuslu modelleri de vardı black edition diye şuan hala üretiliyor mu bilmiyorum.Ne kullanıyorsun üstüne nasıl kullanıyorsun ? İki merdiven inince sağlam olmuyor bisikletin sağlamlığını sürüş düzeyin,bilgin arttıkça anlarsın.Mosso kronda merdiven insen tangur tungur sesler çıkacak maşa 3 ay'a patlayacak aktarıcı desen allaha emanet içindeki mil desen onlar çubuk kadar ince.Ama gidip 540ta transfer flatlasan veya case atsan bile bir gram sıkıntı çıkmıyor maşan kaliteliyse.
Hibryd niyetine kullanıyom bunu. Bende öyle düşünüyordum. O parayı kendim ödeyince bisikleti eziyyet etmeye vicdanım el vermedi.Abi atlama zıplama falan, hibryd benlik değil ya
sıfır olarak 540 la 520 arasında uçurum fark yoksa alıp geçicem yaYeni 540 saydığın bisikletleri tekler.