NightWish2434
80+ Silver
Ben kullanıyorum nasıl çöp ya?Mosso kron bu tarz kullanım türü için çöp bisikletler hocam.
Ben kullanıyorum nasıl çöp ya?Mosso kron bu tarz kullanım türü için çöp bisikletler hocam.
Bir arkadaş kronun kronik sorunları var demiş de bi tedirgin oldum, ne diyorsunuz?Buna yakındır diye düşünüyorum en fazla 100 200 oynar maks hatta daha düşük olabiliyorlar bide hafif pazarlık aldınız mı güzel olur
Hocam size bi soru sorayımBen kullanıyorum nasıl çöp ya?
Hocam xc300 dediğin 7.5k, taksiti eklesen 8k eder.Şuan aklımda 3 bisiklet var
wildfire, xc300, st520
wildfire ı yarın deneyeceğim
520 yi zaten biliyorum yıllardır olan bi bisiklet, modeli boyayıp duruyorlar sadece
Hidrolik harici alma,taksit yapacaksan kredi çek aynı hesaba gelsin daha kötü bisiklet almanın manası yok bankaya ödersin her ay.Sıfır aldığın bisiklet sana 6 ay maximum dayanır oda en şanslı insan falan olman lazım.Aşağıda attığım bisiklet single speed,kullanabilirim diyorsan pazarlıkla uygun fiyata düşer ama ne kadar iyi düzeyde olduğunu bilmiyorum.Hocam taksitle alacağımdan maalesef ikinci el alamıyorum
yoksa 5k ya falan 540 lar dolu ama nafile.
520 mi alayım xc300 mü alayım şuan aklımda bu ikisi var
520 mekanik fren
xc300 hidrolik
ikisindede 9 vites var arkada
520 rockrider aktarıcı xc300 sanırsam altus
ama hangisi bana dayanır onu bilmiyorum. Siz de benim tarzımda sürüyorsunuz herhalde siz anlarsınız bi öneri yapında netleştireyim kafamda
Mesaj otomatik birleştirildi:
bayiilerde fiyatı nedir xc300 ün?
yoksa internette olduğu için mi uygun 7500 fena değil
Ne kullanıyorsun üstüne nasıl kullanıyorsun ? İki merdiven inince sağlam olmuyor bisikletin sağlamlığını sürüş düzeyin,bilgin arttıkça anlarsın.Mosso kronda merdiven insen tangur tungur sesler çıkacak maşa 3 ay'a patlayacak aktarıcı desen allaha emanet içindeki mil desen onlar çubuk kadar ince.Ama gidip 540ta transfer flatlasan veya case atsan bile bir gram sıkıntı çıkmıyor maşan kaliteliyse.Ben kullanıyorum nasıl çöp ya?
ilan yayında değil diyor hocamHidrolik harici alma,taksit yapacaksan kredi çek aynı hesaba gelsin daha kötü bisiklet almanın manası yok bankaya ödersin her ay.Sıfır aldığın bisiklet sana 6 ay maximum dayanır oda en şanslı insan falan olman lazım.Aşağıda attığım bisiklet single speed,kullanabilirim diyorsan pazarlıkla uygun fiyata düşer ama ne kadar iyi düzeyde olduğunu bilmiyorum.
Dağ Bisikleti Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Dağ Bisikleti Modelleri uygun fiyat seçenekleri, ikinci el ve sıfır opsiyonlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
540 ile 520 arasında çok fark var mı? hd md dışındaNe kullanıyorsun üstüne nasıl kullanıyorsun ? İki merdiven inince sağlam olmuyor bisikletin sağlamlığını sürüş düzeyin,bilgin arttıkça anlarsın.Mosso kronda merdiven insen tangur tungur sesler çıkacak maşa 3 ay'a patlayacak aktarıcı desen allaha emanet içindeki mil desen onlar çubuk kadar ince.Ama gidip 540ta transfer flatlasan veya case atsan bile bir gram sıkıntı çıkmıyor maşan kaliteliyse.
2 Dakika önce ilandaydıilan yayında değil diyor hocam
1-2 metrelik yükselik bile dayanmıyor inan bana.540 ile 520nin çok farkı yok ama md alma boşuna çevirmeye uğraş falan çok büyük iş.520 kadro alacaksan small alman lazım en ölümsüz kadro o bizim arkadaş 4 metre air alıyor (uçuyor havuz gibi yerden) hala çatlamadı kadro ama maşa stok olduğu için patlak tabii ki.Sana tavsiye stok bir 540 alıp üstüne güzel bir maşa alabilirsin mesela 4kya medium 540 alıp üstüne rockshox recon black takarsın ön aktarıcı iptal et birde bütçe kalırsa aktarıcıyı kilitlemeli bir şeyle değiştirirsin al sana mis gibi bisiklet.540 ile 520 arasında çok fark var mı? hd md dışında
sıfır 520 alsam ileride hidroliğe yükseltirim
eskisi gibide sürmüyorum yoğunluktan zaten, transfer falan zorlamam o kadar.
max atacağım 1-2 metrelik yükseklikler olur
şans,2 Dakika önce ilandaydı
Alıntıyı görüntüle
Atladiniz mı atlacayak mısınız?1-2 metrelik atlamalarda falan güven hissi veriyordu, ama 520 si olan arkadaş hidrolik fren kullanıyordu o bisiklette tabi.
sizin bisikletle oradan atlamaya güvenir misiniz? sağlam hissi veriyor mu
Hocam dediğiniz mantıklı ama pederin kartıyla alacağım için kredi işine falan giremem büyük ihtimalle.2 Dakika önce ilandaydı
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
1-2 metrelik yükselik bile dayanmıyor inan bana.540 ile 520nin çok farkı yok ama md alma boşuna çevirmeye uğraş falan çok büyük iş.520 kadro alacaksan small alman lazım en ölümsüz kadro o bizim arkadaş 4 metre air alıyor (uçuyor havuz gibi yerden) hala çatlamadı kadro ama maşa stok olduğu için patlak tabii ki.Sana tavsiye stok bir 540 alıp üstüne güzel bir maşa alabilirsin mesela 4kya medium 540 alıp üstüne rockshox recon black takarsın ön aktarıcı iptal et birde bütçe kalırsa aktarıcıyı kilitlemeli bir şeyle değiştirirsin al sana mis gibi bisiklet.