Neler Yeni

7000TL bisiklet önerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,245
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Buna yakındır diye düşünüyorum en fazla 100 200 oynar maks hatta daha düşük olabiliyorlar bide hafif pazarlık aldınız mı güzel olur
Bir arkadaş kronun kronik sorunları var demiş de bi tedirgin oldum, ne diyorsunuz?
yarın bayiisine gidip bakacağım xc300 e
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum nasıl çöp ya?
Hocam size bi soru sorayım
ben 520 yi kullandım daha önce
1-2 metrelik atlamalarda falan güven hissi veriyordu, ama 520 si olan arkadaş hidrolik fren kullanıyordu o bisiklette tabi.
sizin bisikletle oradan atlamaya güvenir misiniz? sağlam hissi veriyor mu

NightWish2434

80+ Silver
Şuan aklımda 3 bisiklet var
wildfire, xc300, st520
wildfire ı yarın deneyeceğim
520 yi zaten biliyorum yıllardır olan bi bisiklet, modeli boyayıp duruyorlar sadece
Hocam xc300 dediğin 7.5k, taksiti eklesen 8k eder.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam taksitle alacağımdan maalesef ikinci el alamıyorum
yoksa 5k ya falan 540 lar dolu ama nafile.
520 mi alayım xc300 mü alayım şuan aklımda bu ikisi var
520 mekanik fren
xc300 hidrolik
ikisindede 9 vites var arkada
520 rockrider aktarıcı xc300 sanırsam altus
ama hangisi bana dayanır onu bilmiyorum. Siz de benim tarzımda sürüyorsunuz herhalde siz anlarsınız bi öneri yapında netleştireyim kafamda

bayiilerde fiyatı nedir xc300 ün?
yoksa internette olduğu için mi uygun 7500 fena değil
Hidrolik harici alma,taksit yapacaksan kredi çek aynı hesaba gelsin daha kötü bisiklet almanın manası yok bankaya ödersin her ay.Sıfır aldığın bisiklet sana 6 ay maximum dayanır oda en şanslı insan falan olman lazım.Aşağıda attığım bisiklet single speed,kullanabilirim diyorsan pazarlıkla uygun fiyata düşer ama ne kadar iyi düzeyde olduğunu bilmiyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,245
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ben kullanıyorum nasıl çöp ya?
Ne kullanıyorsun üstüne nasıl kullanıyorsun ? İki merdiven inince sağlam olmuyor bisikletin sağlamlığını sürüş düzeyin,bilgin arttıkça anlarsın.Mosso kronda merdiven insen tangur tungur sesler çıkacak maşa 3 ay'a patlayacak aktarıcı desen allaha emanet içindeki mil desen onlar çubuk kadar ince.Ama gidip 540ta transfer flatlasan veya case atsan bile bir gram sıkıntı çıkmıyor maşan kaliteliyse.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,245
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hidrolik harici alma,taksit yapacaksan kredi çek aynı hesaba gelsin daha kötü bisiklet almanın manası yok bankaya ödersin her ay.Sıfır aldığın bisiklet sana 6 ay maximum dayanır oda en şanslı insan falan olman lazım.Aşağıda attığım bisiklet single speed,kullanabilirim diyorsan pazarlıkla uygun fiyata düşer ama ne kadar iyi düzeyde olduğunu bilmiyorum.
ilan yayında değil diyor hocam

.RBO.

80+ Silver
Peugeot bakabilirsin o fiyatta güzel modeller var dağ/trekking

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,245
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Ne kullanıyorsun üstüne nasıl kullanıyorsun ? İki merdiven inince sağlam olmuyor bisikletin sağlamlığını sürüş düzeyin,bilgin arttıkça anlarsın.Mosso kronda merdiven insen tangur tungur sesler çıkacak maşa 3 ay'a patlayacak aktarıcı desen allaha emanet içindeki mil desen onlar çubuk kadar ince.Ama gidip 540ta transfer flatlasan veya case atsan bile bir gram sıkıntı çıkmıyor maşan kaliteliyse.
540 ile 520 arasında çok fark var mı? hd md dışında
sıfır 520 alsam ileride hidroliğe yükseltirim
eskisi gibide sürmüyorum yoğunluktan zaten, transfer falan zorlamam o kadar.
max atacağım 1-2 metrelik yükseklikler olur

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
ilan yayında değil diyor hocam
2 Dakika önce ilandaydı :D
agcb.PNG

540 ile 520 arasında çok fark var mı? hd md dışında
sıfır 520 alsam ileride hidroliğe yükseltirim
eskisi gibide sürmüyorum yoğunluktan zaten, transfer falan zorlamam o kadar.
max atacağım 1-2 metrelik yükseklikler olur
1-2 metrelik yükselik bile dayanmıyor inan bana.540 ile 520nin çok farkı yok ama md alma boşuna çevirmeye uğraş falan çok büyük iş.520 kadro alacaksan small alman lazım en ölümsüz kadro o bizim arkadaş 4 metre air alıyor (uçuyor havuz gibi yerden) hala çatlamadı kadro ama maşa stok olduğu için patlak tabii ki.Sana tavsiye stok bir 540 alıp üstüne güzel bir maşa alabilirsin mesela 4kya medium 540 alıp üstüne rockshox recon black takarsın ön aktarıcı iptal et birde bütçe kalırsa aktarıcıyı kilitlemeli bir şeyle değiştirirsin al sana mis gibi bisiklet.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,245
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
şans,
Birde hocam bunlar param güvende açmıyor havaleyle güvenemiyorum.
ya kısaca netleştirelim anladım çok seçenek yok
sıfır st530 mu xc300 mü? direkt net
ben Rockrider 340 ın maşasıyla ile 5 e 5 basamaklı merdiven transferinde sıkıntı yaşamamıştım üstünü de denememiştim o bisikletle, alacağım bisikleti de zorlamam artık napalım.

NightWish2434

80+ Silver
1-2 metrelik atlamalarda falan güven hissi veriyordu, ama 520 si olan arkadaş hidrolik fren kullanıyordu o bisiklette tabi.
sizin bisikletle oradan atlamaya güvenir misiniz? sağlam hissi veriyor mu
Atladiniz mı atlacayak mısınız?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,245
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
2 Dakika önce ilandaydı :D
Alıntıyı görüntüle

1-2 metrelik yükselik bile dayanmıyor inan bana.540 ile 520nin çok farkı yok ama md alma boşuna çevirmeye uğraş falan çok büyük iş.520 kadro alacaksan small alman lazım en ölümsüz kadro o bizim arkadaş 4 metre air alıyor (uçuyor havuz gibi yerden) hala çatlamadı kadro ama maşa stok olduğu için patlak tabii ki.Sana tavsiye stok bir 540 alıp üstüne güzel bir maşa alabilirsin mesela 4kya medium 540 alıp üstüne rockshox recon black takarsın ön aktarıcı iptal et birde bütçe kalırsa aktarıcıyı kilitlemeli bir şeyle değiştirirsin al sana mis gibi bisiklet.
Hocam dediğiniz mantıklı ama pederin kartıyla alacağım için kredi işine falan giremem büyük ihtimalle.
Sıfır 540 ın maşası önceden havalıydı sanırsam onu da yaylı yapmışlar galiba.
elimdeki bir kaç şeyi satıp zorlayıp 540 a yönelecektim ama 540 ta yeni maşayla tırt geldi biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,207
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom