Neler Yeni

7000TL bisiklet önerisi

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Velat Nas
Arkadaşlar geçende konu açmıştım 5k ya bisiklet önerisi diye, bütçe 7k ya çıktı.
Taksitle alacağım için maksimum 7500 olabilir.
Tek teker yapmayı merdiven inmeyi falan seven biriyim.
ST530 bulabildim indirimde şuan tam 7000 ama frenleri hidrolik değil mekanik
26 veya 27.5 jant istiyorum
Sizin ST530 yerine bunu al dediğiniz bir bisiklet var mı? tekrardan belirtiyorum maşası dayanıklı olması lazım ve tek tekerde atlamada zıplamada sağlam olması lazım
st530 dayanıklı mıdır onu da bilemedim. 540 istiyordum aslında yıllardır ama fiyatı mâlum 11-12 seviyesindeydi en son gördüğümde
Mesaj otomatik birleştirildi:

@nightwish2434

Bende 4 yıldır kullandığım
29 jant KRON XC150 bisiklet var

Aşşırı memnunum ilk yıl bakımı hariç tamir görmedi cayır cayır da kullanıyorum arada tavsiye ederim. Ama yinede bir bayisinde falan binmeni öneririm şuan tam bütçenin altında hatta

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar geçende konu açmıştım 5k ya bisiklet önerisi diye, bütçe 7k ya çıktı.
Taksitle alacağım için maksimum 7500 olabilir.
Tek teker yapmayı merdiven inmeyi falan seven biriyim.
ST530 bulabildim indirimde şuan tam 7000 ama frenleri hidrolik değil mekanik
26 veya 27.5 jant istiyorum
Sizin ST530 yerine bunu al dediğiniz bir bisiklet var mı? tekrardan belirtiyorum maşası dayanıklı olması lazım ve tek tekerde atlamada zıplamada sağlam olması lazım
st530 dayanıklı mıdır onu da bilemedim. 540 istiyordum aslında yıllardır ama fiyatı mâlum 11-12 seviyesindeydi en son gördüğümde

@nightwish2434
Hocam siz direk ikinci elden temiz yükseltilmiş 540lara yönelin.Kron mosso falan boş iş şuan en sağlam kadro 540 ve 520 kadroları.Boyunuza göre m kadro alırsanız daha iyi olur.Öncelikle söyleyeyim bende ne kadar sevsemde merdiven çok zarar veriyor bisiklete onun yerine oturduğunuz yerde ormanlık veya skatepark gibi yerlerde teknik kasabilirsin.Maşası değiştirilmiş bir bisiklet bak çünkü stok maşalar bu işler için berbat çok çabuk patlıyorlar 2 transfer attım maşa patladı.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bende 4 yıldır kullandığım
29 jant KRON XC150 bisiklet var

Aşşırı memnunum ilk yıl bakımı hariç tamir görmedi cayır cayır da kullanıyorum arada tavsiye ederim. Ama yinede bir bayisinde falan binmeni öneririm şuan tam bütçenin altında hatta
xc300 attı arkadaş, güzele benziyor
bir sorunu var mı biliyor musun?
yarın bayii sine gidip bakıcam ama satıcı olanlar genellikle kötü yanını söylemiyorlar, satmak için ne varsa öveceklerinden bisikleti bilen biri varsa o anlatırsa daha iyi olur

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Mosso daha kaliteli diyorum ben. Kron kalitesiz değil. Aynı fiyata mosso alır yoluma bakarım.
Mosso kron bu tarz kullanım türü için çöp bisikletler hocam.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Güzel duruyor, st530 la karşılaştırsan sağlamlık açısından hangisi daha iyidir?
Bence kron xc 300 1 hidrolik disk var yokuşlarda ağır olsanız bile yokuşlarda iyi durdururr yağmurda, karda dahil buna 2 ruble oranı 11 36t bunla iyi yokuş çıkılır st530 un ruble oranını bulamadım ona bir şey diyemeyeceğim kron xc300 çelik jant biraz ağır olabilir arada 500 gram falan fark var ki bu biraz fark eder yokuşta ama ben yinede kron xc 300 tercih ederim shimano altus set düşük orta seviye ama performansı kötü değil güzel bence aralarından kron xc 300

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam siz direk ikinci elden temiz yükseltilmiş 540lara yönelin.Kron mosso falan boş iş şuan en sağlam kadro 540 ve 520 kadroları.Boyunuza göre m kadro alırsanız daha iyi olur.Öncelikle söyleyeyim bende ne kadar sevsemde merdiven çok zarar görüyor onun yerine oturduğunuz yerde ormanlık veya skatepark gibi yerlerde teknik kasabilirsin.Maşası değiştirilmiş bir bisiklet bak çünkü stok maşalar bu işler için berbat çok çabuk patlıyorlar 2 transfer attım maşa patladı.
Hocam taksitle alacağımdan maalesef ikinci el alamıyorum
yoksa 5k ya falan 540 lar dolu ama nafile.
520 mi alayım xc300 mü alayım şuan aklımda bu ikisi var
520 mekanik fren
xc300 hidrolik
ikisindede 9 vites var arkada
520 rockrider aktarıcı xc300 sanırsam altus
ama hangisi bana dayanır onu bilmiyorum. Siz de benim tarzımda sürüyorsunuz herhalde siz anlarsınız bi öneri yapında netleştireyim kafamda

Bence kron xc 300 1 hidrolik disk var yokuşlarda ağır olsanız bile yokuşlarda iyi durdururr yağmurda, karda dahil buna 2 ruble oranı 11 36t bunla iyi yokuş çıkılır st530 un ruble oranını bulamadım ona bir şey diyemeyeceğim kron xc300 çelik jant biraz ağır olabilir arada 500 gram falan fark var ki bu biraz fark eder yokuşta ama ben yinede kron xc 300 tercih ederim shimano altus set düşük orta seviye ama performansı kötü değil güzel bence aralarından kron xc 300
bayiilerde fiyatı nedir xc300 ün?
yoksa internette olduğu için mi uygun 7500 fena değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Velat Nas
xc300 attı arkadaş, güzele benziyor
bir sorunu var mı biliyor musun?
yarın bayii sine gidip bakıcam ama satıcı olanlar genellikle kötü yanını söylemiyorlar, satmak için ne varsa öveceklerinden bisikleti bilen biri varsa o anlatırsa daha iyi olur

Xc300 kullanmadığım için bir şey diyemem

Ben xc 150 kullanıyorum
Bi kardeşim xc100 hidrolik diğeri de aynısının diskli olanını kullanıyor ama bana kalırsa xc100 alma yani 150 daha iyi

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Hocam atlamanın ziplamanin kralını yaptım yüksek kaldırımlar merdivenler (her gördüğüm merdiven) hepsinde denedim gayet yeterli ön amortisörü.

😳
kanka kron ile karşılaştırırsan tabikide öyle ben mossoyu carraro ile yada bisan ile karşılaştırırım segmentler farklı kronun kronik sorunları çok

NightWish2434

80+ Silver
Wildfire bir tık ucuz olduğu için st530 a göre atlamalarda dayanmayacak hissi uyandırdı bende.
Yarın bisiklet bayii lerini gezeceğim o sırada wildfire ı da deneyeceğim, bulur ve denersem size buradan yazarım.
Hocam mutlaka dene. Denemeden başka bisikletlere heves etme.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Hocam taksitle alacağımdan maalesef ikinci el alamıyorum
yoksa 5k ya falan 540 lar dolu ama nafile.
520 mi alayım xc300 mü alayım şuan aklımda bu ikisi var
520 mekanik fren
xc300 hidrolik
ikisindede 9 vites var arkada
520 rockrider aktarıcı xc300 sanırsam altus

bayiilerde fiyatı nedir xc300 ün?
yoksa internette olduğu için mi uygun 7500 fena değil
Buna yakındır diye düşünüyorum en fazla 100 200 oynar maks hatta daha düşük olabiliyorlar bide hafif pazarlık aldınız mı güzel olur

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,246
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam mutlaka dene. Denemeden başka bisikletlere heves etme.
Şuan aklımda 3 bisiklet var
wildfire, xc300, st520
wildfire ı yarın deneyeceğim
520 yi zaten biliyorum yıllardır olan bi bisiklet, modeli boyayıp duruyorlar sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom