Öneri 7000TL bütçe kablosuz gaming kulaklık önerisi

Elein

80+
Reaksiyon skoru
75
Başlıkta da gördüğünüz gibi bütçem 7000tl, çok aşmazsak benim için daha rahat olur. Ayrı mikrofon kullandığım için mikrofon önemli değil, çıkarabildiğimiz bir model olursa iyi olur. Aradığım şey Valorant, CS:GO gibi oyunlarda iyi ses kasabileceğim değil de daha çok Squad gibi silah ve bomba seslerinin ağır olduğu oyunlarda iyi performans vermesi. Müzik de çok fazla dinliyorum, genellikle günden güne farklı tarzlar dinliyorum ama daha çok rap dinlediğim için basslar önemli ve max ses yüksekliği de önemli. Önerilerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Şuan arctis nova 5 ile asus rog pelta arasında kaldım.

Bunun max sesinin fazla olmadığını söylediler pek tercih edeceğimi sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nova 5'in iyi olduğu yan nedir peki hocam? Biraz araştırdım ve sanırsam Asus ROG Pelta teknik yönden Nova 5'ten daha iyi. SteelSeries markasına da dip ses gibi sorunlarından dolayı ön yargım var

Nova 5'in iyi olduğu yan nedir peki hocam? Biraz araştırdım ve sanırsam Asus ROG Pelta teknik yönden Nova 5'ten daha iyi. SteelSeries markasına da dip ses gibi sorunlarından dolayı ön yargım var
Ürünü bizzat kullanıyorum. Nova5 hem evde hem dışarda kullanmaya daha uygun bir kulaklık. Şıklık olsun. Mikrofon gizleme olsun. Dip ses sorunu diye bahsettikleri şey mikrofon ledi pwminden kaynaklanan statik gürültü. Ya maksimum parlaklığa çıkarın mute ledi, yada tamamen kapatın. Sorun kalmıyor. 60 saat diyorlar ama rahatlıkla 80 saat pili gidiyor bluetooth ile, hafta boyu şarj etmiyorum. Pelerini bulmak yedek parçasını bulmak daha kolay.

Daha sayabilirim :P

Asus bana 100k lık cihazında bile düzgün deneyim sunmuyor. Mühendislerine güvenmiyorum.

G733 baktın mi
yav alnımaz

HS80 Max- Nova 5 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri