Çözüldü✓ 7000₺ Sistem Tavsiyeleriniz

hocam 7000 tl ikinci el toplanabilir yada apuya yönelip sonradan bir ekran kartı alınabilir iki sistem tavsiyem olucak

APU işlemci varken eklemenin bir zararı olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el için önerdiğiniz parçalar nedir peki

APU işlemci varken eklemenin bir zararı olur mu

İkinci el için önerdiğiniz parçalar nedir peki
Bi katalog olduğu için çeşitlilik fazla olucaktır başta ekran kartı bakılabilir ama çok kurtarmayacaktır işlemci eklemesini çok geciktirmemekte fayda var zaten işlemciler aman aman pahalı değil

Selâmün âleyküm arkadaşlar. Bir kardeşimiz sistem alacak ama benim de pek fazla donanım bilgim olmadığı için size sormak istedim.

Frekans TV'nin APU sistemi var, bütçenin altında bir fiyat: link 🔗 Bu alınır mı ya da bunun dışında sizin tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.

Ayriyeten şöyle bir sorum da var: APU sistemlere sonradan ekran kartı eklenebiliyor mu acaba?

Teşekkür ederim 👍🏻
7k da frekans tv nin sisteminden daha iyisi 0 olarak toplanmaz gibi

hocam 7000 TL ikinci el toplanabilir yada apuya yönelip sonradan bir ekran kartı alınabilir iki sistem tavsiyem olucak

Bu sistemler güzelmiş hocam da ne yazık ki bütçeyi baya aşıyor, teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 👍🏻👍🏻

Bi katalog olduğu için çeşitlilik fazla olucaktır başta ekran kartı bakılabilir ama çok kurtarmayacaktır işlemci eklemesini çok geciktirmemekte fayda var zaten işlemciler aman aman pahalı değil
Anladım hocam teşekkür ederim 👋🏻

7k da frekans tv nin sisteminden daha iyisi 0 olarak toplanmaz gibi
Sanırım bunu alacağız teşekkür ederim 🌿

hocam 7000 TL ikinci el toplanabilir yada apuya yönelip sonradan bir ekran kartı alınabilir iki sistem tavsiyem olucak

şakamısın kanka adam 7k demiş 11k lık sistem atıyorsun.

Geri