7000₺ ye hazır sistem

xes8

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar merhaba ben uzun uzuzn araştırmalar sonucu bu aşağıya koyacağım linkteki pcyi almaya karar verdim pcden anlamıyorum ama sağa sola sora sora bunda karar kıldım tek sıkıntım bi sorun yaşarmıyım power kasa ssd ekran kartı ve işlemcide ısınma olarak (call of duty warzone 1080p high grafiklerde oynıyacağım)

Sistem linkim bu dur arkadaşlar daha sağlıklı olması için bu link içerisinden herhangi bi parçayı değişmemi önerebilirsiniz yada başka bi sistem önerebilirsiniz

Emin misin uzun araştırma yaptığına? Bu paraya 2060 veriyor hemde işlemci 3500x ya yalan atıyorsun ya da PC hakkında bilgin yok

• Beğen
Reaksiyonlar: xes8
kasa psu çöp
işlemci R5 3600 yapılmalı
gerisi iyi
bence ekran kartı 2060s yapılmalı

Hayır bu sistem güzel değil bu fiyata 2060s+R5 3600 sistem toplanır

arkadaşlar peki önerebileceğiniz bi sistem varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emin misin uzun araştırma yaptığına? Bu paraya 2060 veriyor hemde işlemci 3500x ya yalan atıyorsun ya da PC hakkında bilgin yok
gerçekten hiç bilgim yok ama baya araştırdım :D

ekran kartının ısınmasını önlemek için 3 fanlı olmasını tercih etmek istiyorum ve gtx yada rtx olsun istiyorum ışıklı falan önerirseniz bi sistem sevinirim

arkadaşlar peki önerebileceğiniz bi sistem varmı ?

gerçekten hiç bilgim yok ama baya araştırdım :D

ekran kartının ısınmasını önlemek için 3 fanlı olmasını tercih etmek istiyorum ve gtx yada rtx olsun istiyorum ışıklı falan önerirseniz bi sistem sevinirim
3 fanlı olunca ısınmayacak diye bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,037
Üyeler
189,536
Son üye
iapetusemre
Geri