paranın fotosunu at ondan sonra yazalım2. veya sıfır olabilir
mükemmel bir platform ciddenparanın fotosunu at ondan sonra yazalım
Dostum alınma ama ne kadar karma bir forum olsa da çoğunlukla bilgisayar, telefon vb. gibi teknolojik ürünlerin sorunları veya alacak kişilere önerilerin verildiği bir forumda birisi çıkıp 700 bin tl bütçe verip araba önerisi isteyince inanasımız gelmiyor. Ama ciddi bir istek ise @Denizgezen size seve seve yardımcı olur.mükemmel bir platform cidden
sedan tercihimdirkızma dostum sadece makara yapıldı . Biraz düşününce de 700 bin önerisi pc forumunda normal değil mi ?
bir kere ne beklendiğini yazmamışsın ? binek mi Suv mu ? beklentin nedir ona göre öneri yapabiliris
dostum daha önce araba almadık şimdi de tam karar veremiyoruzDostum alınma ama ne kadar karma bir forum olsa da çoğunlukla bilgisayar, telefon vb. gibi teknolojik ürünlerin sorunları veya alacak kişilere önerilerin verildiği bir forumda birisi çıkıp 700 bin TL bütçe verip araba önerisi isteyince inanasımız gelmiyor. Ama ciddi bir istek ise @Denizgezen size seve seve yardımcı olur.
spor olması güzel olur 2,4 fark etmez. gündelik kullanım, cabrio modeline göre değişircitroen c5 aircross , Peugeot 3008 , passat , cla verilebilecek çok öneri var ,
Önemli olan arabanın kullanım amacı ne ?, sedan mı hatchback mi ya da suv mi olsun , 2 kapı mı olsun 4 kapımı cabrio mu sorulacak çok fazla soru var önce ihtiyaç ve tercihler belirlenmeli.
volvo limitörlü değil mi? daha spor bir şey düşünüyoruz bmw nin tarzını baya beğeniyorum fakat 2016-2017 civarında düşük kmli 5 ve 4 veya 3 bulmak biraz zor. mercedes için ise c200d nasıl sizce?Sedan aile aracı örneklerinden birisi. Gerek duruşu gerek tasarımıyla gayet mantıklı , Daha uygunları illa ki vardır örnek atıyorum.Volvo S60 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Volvo S60 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bir ikinci sedan araç örneği. Çoğu noktasıyla çok beğendiğim bir araçtır gayet doluSkoda Superb Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Skoda Superb fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Coupe olarak veya cabrio olarak ( muhtemelen bütçeyi aşar) E250 veya 4 serisi önerebilirim. Model olarak mercedes çok daha geri kalacaktır bu yüzden 4 serisi daha baskın gelebilir.