Ayda 100-150TL arasında tüketim olur.Rtx 3070 Ddr5 sistem dizmeyi düşünüyorum fakat fatura konusuna kafam takıldı, bu sistem ayda faturaya ne kadar yük bindirir? gerçekçi sayılar söylerseniz sevinirim.
Hocam 652TL diyor fazla yüksek değil mi?Gerçeği yok bu işin. Kullanımına bağlı. PSU 7/24 full yükte kullanırsan yüksek harcar. Ama boşta kullanırsın, arada bir oyun oynarsın, tam güçte kullanmazsın az harcar.
Buradan tahmini bir şey yazarak hesaplayabilirsin.
Elektrik Tüketimi Hesaplama Aracı - Aydınlatma Portalı
Elektrik tüketimi hesaplama aracı yardımıyla aydınlatma veya diğer cihazlardan kaynaklanan elektrik tüketiminizi kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. Elektrik birim maliyeti vergiler dahil güncel mesken fiyatı varsayılan olarak tanımlanmış olup, istenildiği taktirde düzenlenebilir.aydinlatma.org
Hocam 600-700 civarı diyorAyda 100-150TL arasında tüketim olur.
Yanlış bir bilgi. Bunu düşünüp hesaplamana gerek yok. Önemsenecek kadar faturaya etkisi yok.Hocam 600-700 civarı diyor
Çok yakmaz hocam rahat olun bu arada bronz oldum bu yorumla beraberRtx 3070 Ddr5 sistem dizmeyi düşünüyorum fakat fatura konusuna kafam takıldı, bu sistem ayda faturaya ne kadar yük bindirir? gerçekçi sayılar söylerseniz sevinirim.
Hocam birde topraklama olmayan evleri akım korumalı priz bile kurtaramıyormuş. Geçen yılda yüksek elektrik sonucu televizyon ve modemimiz yanmıştı,sizce bilgisayar toplamamalı mıyım?Yanlış bir bilgi.
Ne 6-7 si hocam 10 saat falan kullanırım.Günde 6-7 saat aktif kullansan ayda 200-300 harcar harcamaz