Neler Yeni

🔥İndirim 70mai M310 2K Araç Kamerası 1650 ₺

KingDeViL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
abbas
bunların 360 derece versiyonları var mı? yoksa alıp 2 tane mi takmak lazım park halindeyken biri mokoko yapmasın diye.

corez

80+ Bronze
a800s + rear set aldım, daha dün montajladım. Görüntü kalitesi güzel, kaliteli duruyor.
On camda iki numara film varkende takilir mi bende alcamda hangisini alcam diye bulamadim yazin yazlikta kaliyor araba sicagin altinda sorun olur mu erime gibi

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Arif Çelebi
Neden hocam? Daha önce PTT den alışveriş yapmadım, yapacağım zaman aklımda olsun.
Hocam satıcıların çoğu dolandırıcı ya yanlış ürün gönderiyor yada hiç göndermeyip göndermiş gibi yapıyorlar ptt de bu konuda hiç yardımcı olmuyor dımdızlak kalıyorsunuz

Jaze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
aaaaa
bunların 360 derece versiyonları var mı? yoksa alıp 2 tane mi takmak lazım park halindeyken biri mokoko yapmasın diye.
Park halinde kayıt yapabilmesi için park modülü gerekiyor. Ayrıca ön ve arka kayıt için 70mai’nin RC model kamerasını da almanız gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

On camda iki numara film varkende takilir mi bende alcamda hangisini alcam diye bulamadim yazin yazlikta kaliyor araba sicagin altinda sorun olur mu erime gibi
A500S serisini yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. Araba, yazların çok sıcak geçtiği bir bölgede güneşte kalıyor, ancak şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
abbas
Park halinde kayıt yapabilmesi için park modülü gerekiyor. Ayrıca ön ve arka kayıt için 70mai’nin RC model kamerasını da almanız gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

A500S serisini yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. Araba, yazların çok sıcak geçtiği bir bölgede güneşte kalıyor, ancak şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
ana modelin yanına bir tane rc modeliden bir tane alırsam, birde park kablosunu alırsam park halindeyken hem ön hem arkayı sürekli çekim yapıp sd karta atıyor mu hocam bilginiz varmı?

bizim kuzenin aracını bugün bebekte boydan boya çizip kaçmışlar aşırı tırstım park konusunda.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,769
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
ana modelin yanına bir tane rc modeliden bir tane alırsam, birde park kablosunu alırsam park halindeyken hem ön hem arkayı sürekli çekim yapıp sd karta atıyor mu hocam bilginiz varmı?

bizim kuzenin aracını bugün bebekte boydan boya çizip kaçmışlar aşırı tırstım park konusunda.
Evet hocam, park modülü ile SD karta kayıt oluyor.

vReply

80+
A510 (1 yıldır) ve (lite 3 yıldır) kullanıyorum. Arayüz, uygulama ve görüntü kalitesi gayet iyi. Ek bilgi olarak her sd kart olmuyor ama neye göre bilmiyorum ben sandisk almıştım olmadı sonra beyaz renk samsung evo aldım çalıştı.
Screenshot_2025-02-02-23-23-57-51_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg

SD kart alırken dikkat edilmesi gereken simgeler. En azından kayıt için.

Top Bottom