M Mirlex 80+ Bronze Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 715 Dahası Reaksiyon skoru 164 İsim Miraç 19 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Rangorun yazmış: Hiç bir şey. Kullanmaya devam et. O model harddisk 720rpm gözüküyor, yazılımın birinde 5400rpm yazıyor diye, şüpheye düşmene gerek yok. Devamı için tıklayın... agam sen internetten attığım fotoyu değilde kendim çektiğim fotoya baktın değil mi
Rangorun yazmış: Hiç bir şey. Kullanmaya devam et. O model harddisk 720rpm gözüküyor, yazılımın birinde 5400rpm yazıyor diye, şüpheye düşmene gerek yok. Devamı için tıklayın... agam sen internetten attığım fotoyu değilde kendim çektiğim fotoya baktın değil mi
R Rangorun 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 861 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 372 İsim Onur Can 19 Aralık 2020 #15 Mirlex yazmış: agam sen internetten attığım fotoyu değilde kendim çektiğim fotoya baktın değil mi Devamı için tıklayın... Evet
Mirlex yazmış: agam sen internetten attığım fotoyu değilde kendim çektiğim fotoya baktın değil mi Devamı için tıklayın... Evet