Neler Yeni

7300 tl Oyuncu Notebook Önerisi

byebyeafb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Furkan Bulut
Uzun süre kullanmak istiyorum. Bütçeyi çok aşmamasına özen gösterelim. Hepsiburada da bu pc iyi gibi geldi ama garantisi konusunda pek bi fikrim yok. Satıcı hepsiburada. Hp Türkiye garantili falan yazmıyor. Servise ihtiyacım olursa ne yaparım? Başka pc öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim. Önerileriniz 7300tl yi çok geçmezse sevinirim.(Masaüstü almayacağım)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Uzun süre kullanmak istiyorum. Bütçeyi çok aşmamasına özen gösterelim. Hepsiburada da bu PC iyi gibi geldi ama garantisi konusunda pek bi fikrim yok. Satıcı hepsiburada. Hp Türkiye garantili falan yazmıyor. Servise ihtiyacım olursa ne yaparım? Başka PC öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim. Önerileriniz 7300tl yi çok geçmezse sevinirim.(Masaüstü almayacağım)

Attığınız linkteki laptop fena değil, piyasa o kadar kötüki ancak böyle laptoplar alınabiliyor.

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Uzun süre kullanmak istiyorum. Bütçeyi çok aşmamasına özen gösterelim. Hepsiburada da bu PC iyi gibi geldi ama garantisi konusunda pek bi fikrim yok. Satıcı hepsiburada. Hp Türkiye garantili falan yazmıyor. Servise ihtiyacım olursa ne yaparım? Başka PC öneriniz varsa yazarsanız çok sevinirim. Önerileriniz 7300tl yi çok geçmezse sevinirim.(Masaüstü almayacağım)
bunun 16gb ramını bularsan alabilirsin

Top Bottom