Neler Yeni

734 TL'ye Aj159 Pro aldım, kullanılır mı? (CS2)

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
Arkadaşlar forumda çok geçiyordu konusu. Bende en sonunda karşıma çıktı aldım. Elimde Razer Deathadder V2 mouse var. Bunun yerine kullanılır mı? Yoksa satayım mı sizce? Sadece CS2 oynuyorum kablosuz olması CS2 de sıkıntı yaratır mı? Kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim.

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ensar ÖZDEN
Razer Deathradder V2 'den geçtim ben de. Kablom çok dolanıyordu ondan ötürü geçmek istedim.

İlk başlarda Ajazz 159pro farklı bir hissiyat verdi bana. Hafiflik farkından dolayı bilmiyorum ama kalitesiz gibi hissettirdi.

Ancak sonrasında alıştım. Gayet keyifli. Gecikme gibi durumlar yaşamadım. Bir kaç aydır Ajazz kullanmaktayım.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
berkay
Arkadaşlar forumda çok geçiyordu konusu. Bende en sonunda karşıma çıktı aldım. Elimde Razer Deathadder V2 mouse var. Bunun yerine kullanılır mı? Yoksa satayım mı sizce? Sadece CS2 oynuyorum kablosuz olması CS2 de sıkıntı yaratır mı? Kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim.
Bende g pro superlight kullanıyorum normalde, uyguna bulmuşken aldım. Kenarınızda kalsın en kötü alamayan arkadaşlara uygun fiyata satarsınız. Mouse çok da kötü değil

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer Deathradder V2 'den geçtim ben de. Kablom çok dolanıyordu ondan ötürü geçmek istedim.

İlk başlarda Ajazz 159pro farklı bir hissiyat verdi bana. Hafiflik farkından dolayı bilmiyorum ama kalitesiz gibi hissettirdi.

Ancak sonrasında alıştım. Gayet keyifli. Gecikme gibi durumlar yaşamadım. Bir kaç aydır Ajazz kullanmaktayım.
CS2 de denediniz mi hocam? Bir de birkaç kişi CS2 de takılma oluyor falan demişti forumlarda. Takılma, kopma vs oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende g pro superlight kullanıyorum normalde, uyguna bulmuşken aldım. Kenarınızda kalsın en kötü alamayan arkadaşlara uygun fiyata satarsınız. Mouse çok da kötü değil
Kenarda duracak satışa koyarım ilk önce satılmazsa kullanırım yedek olarak

e.ozden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ensar ÖZDEN
CS2 de hiç denemedim hocam. Valorant'ta ve Pubg'de o tip problemler yaşamadım. Dürüst olmak gerekirse 8K farkını da hissetmiyorum zaten.

MeeT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Er
vergi dahil mi aldın?

oEnesQlf

80+ Silver
Apex versiyonunu 4 aydır kullanıyorum bi sıkıntısı yok, kablosuz sıkıntı yaratmıyor aksine daha iyi oynuyorum, kullan bence

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,012
İsim
Hacı
Manyak mouse kullanılır.
Tek eksisisi kullanıma bağlı gıcırdama.
Dareu a950 pro da böyle bi sorun yoktu 10 ay kullandım....
Apex ise 2 ayda gıcırdama başladı.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Fettah Özalp
fare güzel performax xotrandan geçeceğim, satacaktım vazgeçtim.

Manyak mouse kullanılır.
Tek eksisisi kullanıma bağlı gıcırdama.
Dareu a950 pro da böyle bi sorun yoktu 10 ay kullandım....
Apex ise 2 ayda gıcırdama başladı.
hocam gıcırdama çokmu rahatsız eder performax xotrandan geçince kullanayım mı yoksa satayım mı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,012
İsim
Hacı

hocam gıcırdama çokmu rahatsız eder performax xotrandan geçince kullanayım mı yoksa satayım mı
Kullan kullan performaxın 5 gömlek üstüdür.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Rampage mouse kullanıyorum, bende geçen aldım bakalım bekliyorum. çağ atlar mıyım merak ediyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,012
İsim
Hacı

Dareu a950 pro dan daha iyi de eksisini de söylüyorum işte.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Fettah Özalp
Kullan kullan performaxın 5 gömlek üstüdür.
hocam ağırlık merkezi arkada aim düzgün olmuyor zart zurt muhabbet ettiler korktum ama performax xotrandan geçiyorum yani bundan daha kötü olacak hali yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,345
Üyeler
167,825
Son üye
katipke
Top Bottom