734 TL'ye Aj159 Pro aldım, kullanılır mı? (CS2)

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
966
Arkadaşlar forumda çok geçiyordu konusu. Bende en sonunda karşıma çıktı aldım. Elimde Razer Deathadder V2 mouse var. Bunun yerine kullanılır mı? Yoksa satayım mı sizce? Sadece CS2 oynuyorum kablosuz olması CS2 de sıkıntı yaratır mı? Kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim.

Razer Deathradder V2 'den geçtim ben de. Kablom çok dolanıyordu ondan ötürü geçmek istedim.

İlk başlarda Ajazz 159pro farklı bir hissiyat verdi bana. Hafiflik farkından dolayı bilmiyorum ama kalitesiz gibi hissettirdi.

Ancak sonrasında alıştım. Gayet keyifli. Gecikme gibi durumlar yaşamadım. Bir kaç aydır Ajazz kullanmaktayım.

Arkadaşlar forumda çok geçiyordu konusu. Bende en sonunda karşıma çıktı aldım. Elimde Razer Deathadder V2 mouse var. Bunun yerine kullanılır mı? Yoksa satayım mı sizce? Sadece CS2 oynuyorum kablosuz olması CS2 de sıkıntı yaratır mı? Kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim.
Bende g pro superlight kullanıyorum normalde, uyguna bulmuşken aldım. Kenarınızda kalsın en kötü alamayan arkadaşlara uygun fiyata satarsınız. Mouse çok da kötü değil

Razer Deathradder V2 'den geçtim ben de. Kablom çok dolanıyordu ondan ötürü geçmek istedim.

İlk başlarda Ajazz 159pro farklı bir hissiyat verdi bana. Hafiflik farkından dolayı bilmiyorum ama kalitesiz gibi hissettirdi.

Ancak sonrasında alıştım. Gayet keyifli. Gecikme gibi durumlar yaşamadım. Bir kaç aydır Ajazz kullanmaktayım.
CS2 de denediniz mi hocam? Bir de birkaç kişi CS2 de takılma oluyor falan demişti forumlarda. Takılma, kopma vs oluyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende g pro superlight kullanıyorum normalde, uyguna bulmuşken aldım. Kenarınızda kalsın en kötü alamayan arkadaşlara uygun fiyata satarsınız. Mouse çok da kötü değil
Kenarda duracak satışa koyarım ilk önce satılmazsa kullanırım yedek olarak

CS2 de hiç denemedim hocam. Valorant'ta ve Pubg'de o tip problemler yaşamadım. Dürüst olmak gerekirse 8K farkını da hissetmiyorum zaten.

vergi dahil mi aldın?

Apex versiyonunu 4 aydır kullanıyorum bi sıkıntısı yok, kablosuz sıkıntı yaratmıyor aksine daha iyi oynuyorum, kullan bence

Manyak mouse kullanılır.
Tek eksisisi kullanıma bağlı gıcırdama.
Dareu a950 pro da böyle bi sorun yoktu 10 ay kullandım....
Apex ise 2 ayda gıcırdama başladı.

fare güzel performax xotrandan geçeceğim, satacaktım vazgeçtim.

Manyak mouse kullanılır.
Tek eksisisi kullanıma bağlı gıcırdama.
Dareu a950 pro da böyle bi sorun yoktu 10 ay kullandım....
Apex ise 2 ayda gıcırdama başladı.
hocam gıcırdama çokmu rahatsız eder performax xotrandan geçince kullanayım mı yoksa satayım mı

hocam gıcırdama çokmu rahatsız eder performax xotrandan geçince kullanayım mı yoksa satayım mı
Kullan kullan performaxın 5 gömlek üstüdür.

Rampage mouse kullanıyorum, bende geçen aldım bakalım bekliyorum. çağ atlar mıyım merak ediyorum

Dareu a950 pro dan daha iyi de eksisini de söylüyorum işte.

Kullan kullan performaxın 5 gömlek üstüdür.
hocam ağırlık merkezi arkada aim düzgün olmuyor zart zurt muhabbet ettiler korktum ama performax xotrandan geçiyorum yani bundan daha kötü olacak hali yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri