Neler Yeni

735K fiyat Clio 2019 Model için uygun mudur?

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes Comez
Merhabalar;

Öncelikle belirteyim ki ailemizin ilk aracı. Aracı yaklaşık 2 gün önce satın aldık. Araç 44K KM'de, kaza durumu yok, ekspertiz raporu da tertemiz herhangi bir boya değişen yok. Araç 2019 model touch paket, manuel vites. Gayet yeterli bir araç, ayrıyeten araçta seramik kaplama ve pasta cila da var. Önceki sahip muayenesini yeni yaptırıp üstüne daha yeni kış lastikleri taktırmış. Bütün detayları verdiğime göre asıl soruna geçebilirim.

Çeşitli akrabalarımıza vs... bu durumu söylediğimizde, ilk arabamızın mutluluğunu paylaştığımızda :), aracın pahalı olduğundan bahsettiler. Babam da bu konuda çok titiz olduğu için zaten bu kadar az KM'de ve kaza boya vb... bulunmayan bir araç tercih ettik ancak bahsettiğim akrabalar araca pahalı dedikleri için babam sabahtan beri başımın etini yiyiyor. Öncelikle sizlere de sormak istiyorum, lütfen dürüst olun, sizce araç pahalı mı? Pahalı ise babamın bu derdine nasıl derman olabilirim? Buraya kadar okuduğunuz için sağ olun.

edit: Manuel almamızın sebebi, babam otomatik vites kullanmak istemediğini, manuel almak istediğini söyledi ve bende ona göre araç buldum, bilginize :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Alperen
Merhabalar;

Öncelikle belirteyim ki ailemizin ilk aracı. Aracı yaklaşık 2 gün önce satın aldık. Araç 44K KM'de, kaza durumu yok, ekspertiz raporu da tertemiz herhangi bir boya değişen yok. Araç 2019 model touch paket, manuel vites. Gayet yeterli bir araç, ayrıyeten araçta seramik kaplama ve pasta cila da var. Önceki sahip muayenesini yeni yaptırıp üstüne daha yeni kış lastikleri taktırmış. Bütün detayları verdiğime göre asıl soruna geçebilirim.

Çeşitli akrabalarımıza vs... bu durumu söylediğimizde, ilk arabamızın mutluluğunu paylaştığımızda :), aracın pahalı olduğundan bahsettiler. Babam da bu konuda çok titiz olduğu için zaten bu kadar az KM'de ve kaza boya vb... bulunmayan bir araç tercih ettik ancak bahsettiğim akrabalar araca pahalı dedikleri için babam sabahtan beri başımın etini yiyiyor. Öncelikle sizlere de sormak istiyorum, lütfen dürüst olun, sizce araç pahalı mı? Pahalı ise babamın bu derdine nasıl derman olabilirim? Buraya kadar okuduğunuz için sağ olun.
735 bin TL'ye patlak 200 binde focus alicagima 0'a yakın Clio alırım daha iyi bence fiyat ortalama ne çok pahalı ne de çok ucuz

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes Comez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasasını falan bilmiyorum fakat milletin lafına bakılmaz, hele akrabalarınkine hiç bakılmaz.

Siz 600k ya aldım deseniz yine pahalı diyecekler emin olun :)
Orada çok haklısınız. Bende çok dert etmedim başta ama babamı biraz üzgün ve düşünceli görünce dayanamadım, biraz fikir alışverişi lazımdı :p

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Ömer Murat KARACA
Daha bu hafta 2021 model, paketini hatırlamıyorum ama ne boş ne dolu orta paket dedi arkadaş, 2021 model 1,0 TCE otomatik 135K kilometrede hatasız 835'e aldı arkadaş. 2 yaş eski ve manuel ancak KM'si süper bir araç almışsınız. BANA GÖRE çok değil.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,053
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhabalar;

edit: Manuel almamızın sebebi, babam otomatik vites kullanmak istemediğini, manuel almak istediğini söyledi ve bende ona göre araç buldum, bilginize :)
Motor bilgisi?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,053
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
0.9 turbo diye geçiyor zannedersem.
0.9 diye on yargi var ama ben surdum arac duzgun gidiyor egea vb gibi kronikleride yok (bildigim) otomatik almanak iyi bi tercih olmus.Bizde 690a 2016 polo allstar aldik 1.2 69kda fiyat normal geldi

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes Comez
0.9 diye on yargi var ama ben surdum arac duzgun gidiyor egea vb gibi kronikleride yok (bildigim) otomatik almanak iyi bi tercih olmus.Bizde 690a 2016 polo allstar aldik 1.2 69kda fiyat normal geldi
Zaten aracı Tekirdağ'dan İstanbul'a sürdük. Otobanda herhangi bir sıkıntı göremedik, motor 0.9 olmasına rağmen yağ gibi kayıyor. Orada hiç sıkıntı yok çok şükür ama işte işin benim için asıl kısmı babamın hala tatmin olamama kısmı olduğu için sormak istedim. cevabınız için teşekkürler.

Mert

80+ Silver
Bana fazla geldi. 7 yaşında boş paket Clio sonuçta. Ayrıca motor/şanzıman kombinasyonu da pek tutulan bir ikili değil.

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes Comez
Bana fazla geldi. 7 yaşında boş paket Clio sonuçta. Ayrıca motor/şanzıman kombinasyonu da pek tutulan bir ikili değil.
Boş paket değil hocam. Camları elektrikli olan paket bu. Paketlerin ismini karıştırmış olabilirim.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,053
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Zaten aracı Tekirdağ'dan İstanbul'a sürdük. Otobanda herhangi bir sıkıntı göremedik, motor 0.9 olmasına rağmen yağ gibi kayıyor. Orada hiç sıkıntı yok çok şükür ama işte işin benim için asıl kısmı babamın hala tatmin olamama kısmı olduğu için sormak istedim. cevabınız için teşekkürler.
tabii ki insanlarda su algi var ben simdi 2021 0.9 bi arac alacagima 2007-2013 arasi dolu bi arac alirdim kmsi olsun duzgun motor sanzuman olurdu tarzinda ki bendede var benimde tercihim olmazdi her zaman guclu motordan yanayim ama imkanlar dahilinde hersey butce siz mantikli olani yapmissiniz dusuk km modelli bir arac alarak ilk araciniz zaten satma kar elde etme gibi bi niyetiniz yoktur binicisinizdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,756
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom