Evet sonradan fark ettim sabah kafasıyla.Ekran kartı msi hem pahalı hem de soğutma bloğu ventus ve slim modellerinde kötü diye biliyorum o yüzden galax yaptım.Anakartta o işlemciye o anakart gerekBaştaki linke baktım aslında güzel ancak AMD işlemci olmaması gerektiğini belirtmiştim. İkincil önerdiğiniz parçalar zaten benım en başta yazdığım parçalarla benzer sadece anakart yükseltilip ekran kartı galax yapılmıs zaten onun dısında oldukca benzer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baştaki linke baktım aslında güzel ancak AMD işlemci olmaması gerektiğini belirtmiştim. İkincil önerdiğiniz parçalar zaten benım en başta yazdığım parçalarla benzer sadece anakart yükseltilip ekran kartı galax yapılmıs zaten onun dısında oldukca benzer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığım kasa Matx veya micro-Atx destekli ancak buradaki anakart ATX
Gamemaster Game Master F-7 Beyaz 7 Rgb Fanli Atx Oyuncu Bilgisayar Kasasi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamemaster Game Master F-7 Beyaz 7 Rgb Fanli Atx Oyuncu Bilgisayar Kasasi fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamemaster Game Master F-7 Beyaz 7 Rgb Fanli Atx Oyuncu Bilgisayar Kasasi özelliklerini incele, 3.276,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Veya
NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com