Neler Yeni

Çözüldü✓ 75.000 TL bütçe ile bilgisayar toplama

ÖZLWM.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
x
Şu anlık sistemi satın alıp bütçeniz olunca beyaz kasa alabilirsniz bence.Sırf kasa için sistemden heba etme derim
Aslına bakarsak doğru. Ve sistemi Temmuz ayında almayı planlıyorum şuan erkenden bakış atıyorum sadece. Ama attığınız sistemi konfıgure edip sonrasında kasayı değişmek mantıklı geldi. Teşekkürlerrr :)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,745
İsim
Emir
Aslına bakarsak doğru. Ve sistemi Temmuz ayında almayı planlıyorum şuan erkenden bakış atıyorum sadece. Ama attığınız sistemi konfıgure edip sonrasında kasayı değişmek mantıklı geldi. Teşekkürlerrr :)
o.O2Haberiniz olsun bu sistemler temmuza kadar kalmayabilir.Yani temmuzda tekrar açmanız gerekebilir çünkü her ay piyasa değişebiliyor.Rica ederim

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
temmuz ayı için bakmak pek mantıklı değil şu dönemde 1 hafta sonra ne olacağı belli değil şu piyasada

Ceasar123

80+ Silver
75.000 TL bütçem var AAA oyun oynamak ve adobe programları için bir bilgisayar toplamak istiyorum.

i7 14700KF (intel işlemci olması zorunda,lütfen AMD önermeyin sadece oyun için kullanmayacağım)
Msı geforce rtx 4070 ti super 16g gamıng x slim whıte
msı mag pano m100r pz whıte (bu kasaya aşık oldum resmen,kesınlıkle beyaz kasalar daha guzel duruyor)
corsaır vengeance 32gb 5200mhz ram
Msı pro b760m-p ddr5 6800mhz anakart
msı mag a750bn psu
msı 1tb spatıum m450 ssd

Bu özelliklere sahip bir sistem alınabilir mi? Başka bir öneriniz varsa alabilirim (Msı parçalar ve 3 fanlı bir ekran kartı benım için çok daha iyi olur)
Highend intel sistem toplamalarından çok anlamam anakart modellerini bilmediğimden vs.
Birkaç tavsiyede bulunabilirim anladığım;

RAM;
Ram derken sanırım şunu kast ediyosun;
Bu model yerine;
Bunu alın.

ANAKART;
İntelin şuan en tepe işlemcisini koyuyorsunuz (14900K son zamanda çıkan UE5 crash sorunu nedeniyle yeni bios updateler ile 14700k performansına indi) ama kullandığınız anakart giriş, faz soğutucusu bile yok. Bana kalırsa bu işlemciye en az B670 gerekiyor. Ama eğer çok sıkışıksanız kaliteli bir B670M de olabilir. Ama bana kalırsa en tepe bir işlemciye M yakışmaz.
Tavsiyem;

Eğer bütçe yetmez ise;

Aksi taktirde en alt MSİ model o kesinlikle anakartı almayın.

SSD;
SSD'yide ne yalan söyliyim anakart gibi hiç beğenmedim. O bütçeye DRAM'siz en alt model SSD koymak olmamış.
MSİ üzerinden gittiğiniz için diyorum en azından M450 yerine M470 olmalıydı.

En az bunu;

Eğer çıkabilirseniz buda güzel olur;

ÖZLWM.35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
x
o.O2Haberiniz olsun bu sistemler temmuza kadar kalmayabilir.Yani temmuzda tekrar açmanız gerekebilir çünkü her ay piyasa değişebiliyor.Rica ederim
Tamamdır o zaman Haziran sonunda bir konu daha oluşturmam gerekecek sanırım, o zaman raylar yerine oturur :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,370
Üyeler
160,837
Son üye
zlagi
Top Bottom