Neler Yeni

75 Bine sipariş ettiğim sistem normal mi?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Yunus Emre Uzun
evet olabilir pek anlamıyorum. ama anakartı yüksek tutup yine de işlemci ve E.kartı dahil aynı bu fiyata alabilir miydim?
hocam bu 14 üncü nesil bu anakarta takabileceğiniz son işlemci nesili biliyorsanız intelin en yeni serisi ultralar bu anakarta takılmıyor farklı soket yani gelecekte işlemci yükseltemezsiniz anakart vs değiştirmeden amd de öyle bir dert yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet olabilir pek anlamıyorum. ama anakartı yüksek tutup yine de işlemci ve E.kartı dahil aynı bu fiyata alabilir miydim?
ama bu sistem asla üzmez senelerce her işinizi yaparsınız hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
selman
hocam bu 14 üncü nesil bu anakarta takabileceğiniz son işlemci nesili biliyorsanız intelin en yeni serisi ultralar bu anakarta takılmıyor farklı soket yani gelecekte işlemci yükseltemezsiniz anakart vs değiştirmeden amd de öyle bir dert yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bu sistem asla üzmez senelerce her işinizi yaparsınız hayırlı olsun
Teşekkür ederim muhakkak dediğiniz doğrudur. amacım2-3 yıl idare etsin diye aldım zaten o zamana kadar avrupada olurum evde bırakırım bu sistemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Edebiliyorsanız iptal edin. O paraya çok daha iyi sistemler var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
selman
Edebiliyorsanız iptal edin. O paraya çok daha iyi sistemler var.
Sanırım iptal edebilirm ama işlemcisi ve ekran kartı daha iyi aynı bu seviyede ve bu fiyata hiç göremedim. daha iyi düşündüğünüz sistemlerin linkini paylaşabilir misiniz. eğer uygun olursa iptal ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Komple hazır sistem mi bu ? Değilse onun yerine AM5 işlemci alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
selman
Ben bundan daha iyisini 55 e topladım anakartım da WiFi ki modeli bence her şey giriş seviyesi olmuş ve aşırı pahalı iade edip kendin siz bence
Topladığınız sistemin bilgileri varmı. daha iyiyse iptal ederim. teşekürler

muqab1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
musab yel
Sanırım iptal edebilirm ama işlemcisi ve ekran kartı daha iyi aynı bu seviyede ve bu fiyata hiç göremedim. daha iyi düşündüğünüz sistemlerin linkini paylaşabilir misiniz. eğer uygun olursa iptal ederim
toplama sistem yapsan bundan çok daha iyi olur. anakartı çok daha iyi alabilirsiniz. intel kısmındaki işlemcileri bilmiyorum ama 75 bin TL'ye 4070 ti super + 7800x3d alabilirsiniz. bu fiyata gereksiz olmuş. iptal edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
selman
Komple hazır sistem mi bu ? Değilse onun yerine AM5 işlemci alabilirsiniz.
Hazır sistem ama sistemin parçaları ayrı ayrı garantiliymiş . ama işlemcisi i7 14. nesil seviyelerinde olmalı. sanırım Am5 işlemcisi çok güçlü değil diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL

Bence direkt iptal edin. Kaç tane siteye baktınız ki bu paraya daha iyisi yok diyorsunuz ? Ekran kartı tamam da, o işlemci çok alakasız olmuş. intel 14. nesil ile beraber kayboldu gitti. Artık devir AMD devri.

Ben 13700K satıp Ryzen 7 7700 işlemciye geçtim, siz düşünün. Sıcaklığı ayrı dert, çektiği güç, tükettiği elektrik ayrı dert. Ayrıca ortalama bir AM5 anakart alsanız bile 2 nesil farklı işlemci takabilirsiniz. İyi düşünün, taşının.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
Topladığınız sistemin bilgileri varmı. daha iyiyse iptal ederim. teşekürler
Ryzen 5 7500f
Rx7900xt
MSI b650 pro WiFi atx anakart
32 gb patriot argb ram16x2