Neler Yeni

%75 Klavye önerisi?

Thorfinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ozan tekin
Sesi tok hocam air modelinin shine modelinde daha tok ses var ama şöyle bir problemi var onunda o ışığı geçiren keycaps olduğu için aşırı sert keycapsi var o garip gelebilir aşırı tok ararsanız shine yok birazda keycapsi düzgün olsun derseniz air tercih ediny
peki ben kendim ayrı keycaps almak istesem neye göre seçmem gerekiyor bilginiz var mı air alıcam sanırım

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
peki ben kendim ayrı keycaps almak istesem neye göre seçmem gerekiyor bilginiz var mı air alıcam sanırım
Hocam keycapslerde temudaki gradyan keycapsleri tavsiye edebilirim hem ucuz hem güzel ufak baskı hataları var gibi duruyor ama yinede hoş size tavsiyem eğer ki keycaps alicaksaniz shine alın ondaki switch akko piano pronun beyaz özel switchi onun ışığı vermesi daha iyi olur gibi geliyor bana air modelinin kendi keycapsi ışığı çokta geçirmiyor o konuda uzebilir sizi biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temudan aldığım gradyan keycapslerle benim klavyem böyle gözüküyor full ışıkta

Ekler

• 1742834473922.jpg
    1742834473922.jpg
    2.1 MB · Hit: 23

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Musa Topçu

Thorfinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ozan tekin
Hocam keycapslerde temudaki gradyan keycapsleri tavsiye edebilirim hem ucuz hem güzel ufak baskı hataları var gibi duruyor ama yinede hoş size tavsiyem eğer ki keycaps alicaksaniz shine alın ondaki switch akko piano pronun beyaz özel switchi onun ışığı vermesi daha iyi olur gibi geliyor bana air modelinin kendi keycapsi ışığı çokta geçirmiyor o konuda uzebilir sizi biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temudan aldığım gradyan keycapslerle benim klavyem böyle gözüküyor full ışıkta
baya hoş gözüküyor bu arada aklımda aula mi ak820 Pro mu yoksa bunu mu almak daha mantıklı onu kararlaştıramadım ya veya direkt mad68 falan

Bilgilen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Anıl
baya hoş gözüküyor bu arada aklımda aula mi ak820 Pro mu yoksa bunu mu almak daha mantıklı onu kararlaştıramadım ya veya direkt mad68 falan
Bunu al bende ak820pro arasında kalmıştım da kalite farkı var

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam daha once ak820 pro kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama mad68 için o klavyeyi alcaksaniz hissiyat felan beklememeniz gerekiyor diyorlar bu daha çok o rapid trigger vs için alınan bir klavye bizim 5075bler ise hissiyat ve ses odaklı

Thorfinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ozan tekin
Bunu al bende ak820pro arasında kalmıştım da kalite farkı var

Hocam daha once ak820 pro kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama mad68 için o klavyeyi alcaksaniz hissiyat felan beklememeniz gerekiyor diyorlar bu daha çok o rapid trigger vs için alınan bir klavye bizim 5075bler ise hissiyat ve ses odaklı
Oyunlarda rapid trigger vs. gibi şeylerin çok etkisi var mı çoğu profosyonel oyuncular bile böyle şeylere takılmıyor

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Oyunlarda rapid trigger vs. gibi şeylerin çok etkisi var mı çoğu profosyonel oyuncular bile böyle şeylere takılmıyor
Yani hocam bence yok ama siz bilirsiniz bazıları alıyor kullanıyor.Açıkcası ben ses ve hissiyat taraftarı olduğum için 5075b aldım ve aşırıda memnunum sesini duyanlar hayran kalıyor klavyeye

Bilgilen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Anıl
Yani hocam bence yok ama siz bilirsiniz bazıları alıyor kullanıyor.Açıkcası ben ses ve hissiyat taraftarı olduğum için 5075b aldım ve aşırıda memnunum sesini duyanlar hayran kalıyor klavyeye
Air mi draculamı seninki hocam aralarında çok bir fark yok ama

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Air mi draculamı seninki hocam aralarında çok bir fark yok ama
Hocam bendeki air ama draculayıda deneme şansım oldu.Draculada hissiyat biraz az gibi geldi bana air modeline kıyasla bide en ufak dokunuşta direk algılıyor aşırı hafif switchleri var. Ben bundan önce black switch kullandığım için bana aşırı hafif geldi ondan direk gönderdim air aldım.

Bilgilen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Anıl
Hocam bendeki air ama draculayıda deneme şansım oldu.Draculada hissiyat biraz az gibi geldi bana air modeline kıyasla bide en ufak dokunuşta direk algılıyor aşırı hafif switchleri var. Ben bundan önce black switch kullandığım için bana aşırı hafif geldi ondan direk gönderdim air aldım.
Aynen air güzel en iyisi bu fiyatlara bu klavye onnumara

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Aynen air güzel en iyisi bu fiyatlara bu klavye onnumara
Aynen hocam tek üzücek tarafı işte parlaklık seviyesi olabilir kendi keycapsleriyle parlaklığını ben güzel bulmuyorum. Onuda temudan puding keycaps veya gradyan keycapsler alınarak genel anlamda çözebiliyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,982
Üyeler
171,289
Son üye
Ten90
Top Bottom