Neler Yeni

Çözüldü✓ %75 Low Profile Klavye Önerir Misiniz?

Nezha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
516
Bütçe
5000
Klavyenin %65-75, low profile, kablosuz ve mekanik olması gerekiyor. Hotswap olması şart değil. Laptop için kullanacağım dolayısıyla laptop çantasına sığması lazım, bu nedenle ince kasa low profile olması şart.
Öncelikli tercihim %75 olması ancak %65 önerilerinize de açığım. 2. el ürün de önerebilirsiniz. Sadece yurtdışı ürün olmasını istemiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Konuyu öğlen açtığımdan fazla görüntüleme almadı sanırım. Low profile çok fazla seçenek yoktu o nedenle low profile kriterinden vazgeçiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Konuyu öğlen açtığımdan fazla görüntüleme almadı sanırım. Low profile çok fazla seçenek yoktu o nedenle low profile kriterinden vazgeçiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Steelseries apex pro mini wireless öneririm. Switchleri manyetik ve mükemmel. Ayrıca oldukça hızlı bir klavye. Tasarımıda güzel.

mekanik olması gerekiyor.
Mekanikler laptop çantasında pek sağlıklı olmyabilir. Ben mekanik olmayan bir klavye almanı öneririm. Yine de kendi bileceğin iş tabii ki. Ben mekanik klavyemi laptop çantama koymazdım şahsen. Mekanik olmasa da olursa ben Logitech k380 öneririm. 3 senedir masaüstü bilgisayarımda ana klavyem olarak kullanıyordum. Kullanımından çok memnunum. Aslında bana hiç bir zaman eksiklik hissettirmedi ancak 3 senedir kullanmanın verdiği bıkkınlıkla aula f75 aldım. Yine de masamın üzerinde duruyor.

Mekanik olarak da şöyle bir klavye var ancak sorunsuzluğu konusunda çok bilgi sahibi değilim. Bilgili arkadaşlar alınır ya da alınmaz diyebilir.

Son düzenleme:
Geri