teşekkürler telefon olarak öneriniz var mıdır boyutu çok büyük olmasın fiyat olarak çok da farketmez%80 altı değişim gerekiyor.Satın almayı düşünyorsanız almayın.
Fiyat olarak çok fark etmez dediğiniz aralık kişiden kişiye değişiri fakat.Telefonu hangi amaçla aldığınıza bağlı.Herhangi bir amacım yok genel kullanım tarzında derseniz samsung s23 serisi güzel olduğu söyleniyorteşekkürler telefon olarak öneriniz var mıdır boyutu çok büyük olmasın fiyat olarak çok da farketmez
Benimkinde de servis yazıyor değişmeyelim mi pili%80 altı değişim gerekiyor.Satın almayı düşünyorsanız almayın.
Düşük bir oran memnun kalmazsınızselam iphone xte pil sağlığı %75 çok hızlı mı biter ortalama kaç saatte ona göre batarya değişimi düşünüyorum 1 yıl daha gider mi sizce
valla kullanıyorum genel olarak video falan izliyorum günde 4 saat falan kullanırım ama dediğin s23 serisi çok büyük gibi ya ben daha 6 inçten küçük olarak demiştim maks 6.2 falan fiyat olarak da 20 civarı iyidir hiç olmadı 11 almayı düşünüyorumFiyat olarak çok fark etmez dediğiniz aralık kişiden kişiye değişiri fakat.Telefonu hangi amaçla aldığınıza bağlı.Herhangi bir amacım yok genel kullanım tarzında derseniz samsung s23 serisi güzel olduğu söyleniyor
S23 iPhone 11 den daha ufak bu arada. iPhone 12 ile neredeyse aynı boyutta.valla kullanıyorum genel olarak video falan izliyorum günde 4 saat falan kullanırım ama dediğin s23 serisi çok büyük gibi ya ben daha 6 inçten küçük olarak demiştim maks 6.2 falan fiyat olarak da 20 civarı iyidir hiç olmadı 11 almayı düşünüyorum
nasıl servis yazıyor yav.Pil sağlık oranı yazması gerek diye biliyorumBenimkinde de servis yazıyor değişmeyelim mi pili
Hem servis yazıyor hemde %75 yazıyornasıl servis yazıyor yav.Pil sağlık oranı yazması gerek diye biliyorum
Apple %80 altını değiştirmeyi öneriyor diye biliyorumHem servis yazıyor hemde %75 yazıyor