750 bin TL araç önerisi

Miracbyk

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba 750.000 TL bütçem var, araç alacağım. Hangi araçları önerirsiniz?
Aklımda 1.3 Egea.
İbiza 1.4
i20 1.4 dizel.
Gibi arabalar var, sizin tavsiyeleriniz nedir?

Egea'nın genç olması aklımı çeliyor.
Otomatik olsa iyi olur ama olmasada fark etmez.
Biraz genç işi olsun, aile arabası olarak da kullanabileceğim fazla küçük araba olmasın istiyorum.
Şuan bulduğum ibiza 2013 1.4 100km cam tavan var temiz nasıldır ? Önerilerinizi bekliyorum.

Asla 2. el araba alma . 2 gün sonra motorunda yangın çıkar falan mahkemeye versen en az 2 sene sürer o zaman kadarda dolar 100 tl olur paran pul olur birde kanser olursun
1,5 milyonu olmayan kimse arabaya binmesin o zaman😂🤦‍♂️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklımda 1.3 Egea.
İbiza 1.4
i20 1.4 dizel.

Biraz genç işi olsun, aile arabası olarak da kullanabileceğim fazla küçük araba olmasın istiyorum.
Şuan bulduğum ibiza 2013 1.4 100km cam tavan var temiz nasıldır ? Önerilerinizi bekliyorum.
Egea olur parçası ucuzdur. Parçası ucuz sorunsuz olsun derse elantra olur accent blue olur. Corolla 2015 olur

Aklımda 1.3 Egea.
İbiza 1.4
i20 1.4 dizel.

Aklımda 1.3 Egea.
İbiza 1.4
i20 1.4 dizel.

temizinden otomatik bir lancer alırsın köpekbalığı

Auris tam otomatik al. O para bende olsa fd7 ya da Auris bakardım

1,5 milyonu olmayan kimse arabaya binmesin o zaman😂🤦‍♂️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Egea olur parçası ucuzdur. Parçası ucuz sorunsuz olsun derse elantra olur accent blue olur. Corolla 2015 olur
1.2 milyona opel 5 kişilik combo var onu al işte 10 değil 20 sene binersin dizel motor

Denemek bedava iyi şanslar
Birader adam 750bin liram var demiş sen 500bin daha koy sıfır al diyon. Sıfır al dediğin araba da ticari. Adam özellikle binek araç bakıyor‌. Kaldıki sıfır al dediğin markada müşteri şikayetleriyle dolu opel. Ayrıca combonun manuel en boş paketi 1.350‌ ve kroniği bol bi araba. Otomobil mevzusunda belliki cahilsin ama yorum yapmaktan geri kalmıyorsun. İkinci el araba alma 2 ay sonra motor yanar demenden belli sana biri motoru bitik bi araba kakalamış anlaşılan. Benim ömrü hayatımda hiç sıfır arabam olmadı ama bindiğim arabalar ne beni masrafa soktu ne de yolda bıraktı. Çünkü motoruna şanzımanına baktırmadan ekspertiz yaptırmadan araba alacak kadar ***** olmadık. Ülkenin 90%ı da ikinci ele biniyo.

• Beğen
Reaksiyonlar: exaa
1.6 Auris. Çoğu kişi beğenmez ama bence çok iyi duruyor. Hem iç hem dış tasarımı fazlasıyla iyi. Bagajı da yeter.

Birader adam 750bin liram var demiş sen 500bin daha koy sıfır al diyon. Sıfır al dediğin araba da ticari. Adam özellikle binek araç bakıyor‌. Kaldıki sıfır al dediğin markada müşteri şikayetleriyle dolu opel. Ayrıca combonun manuel en boş paketi 1.350‌ ve kroniği bol bi araba. Otomobil mevzusunda belliki cahilsin ama yorum yapmaktan geri kalmıyorsun. İkinci el araba alma 2 ay sonra motor yanar demenden belli sana biri motoru bitik bi araba kakalamış anlaşılan. Benim ömrü hayatımda hiç sıfır arabam olmadı ama bindiğim arabalar ne beni masrafa soktu ne de yolda bıraktı. Çünkü motoruna şanzımanına baktırmadan ekspertiz yaptırmadan araba alacak kadar ***** olmadık. Ülkenin 90%ı da ikinci ele biniyo.
Niye kerizmi bu adam %80 ötv verecek
Araba fiyatlarından da haberin yok ayrıca . Biraz bayiye gidip sor klavye başında olmuyor bu işler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,365
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri