kotanjantt
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar bütün parçaları aldım sona kasa ve psu kaldı yardımlarınızı bekliyorum
Frisby ve gametech gibi markalar çöp ama dark o kadar çöp değil.Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama dark frisby vs markalara güvenebilir miyim pek bilgim yok ilk defa topluyorum böyle bir sistem ama psu nun önemli olduğunu biliyorum Türkiye'de malum elektriklerin durumu belirsiz kalitesiz psu almak istemiyorum açıkçası
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama dark frisby vs markalara güvenebilir miyim pek bilgim yok ilk defa topluyorum böyle bir sistem ama psu nun önemli olduğunu biliyorum Türkiye'de malum elektriklerin durumu belirsiz kalitesiz psu almak istemiyorum açıkçası
Frisby'nin Venom hariç hiçbir kasası alınmazHepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama dark frisby vs markalara güvenebilir miyim pek bilgim yok ilk defa topluyorum böyle bir sistem ama psu nun önemli olduğunu biliyorum Türkiye'de malum elektriklerin durumu belirsiz kalitesiz psu almak istemiyorum açıkçası
ryzen 5 3600 ve msi gtx1660 super gaming xİşlemci ve ekran kartınız nedir?
kasa olarak ne önerirsiniz peki?Kalitesiz psu istemiyorsanız High Power 600W Performance GD 80+ Gold öneririm. Tier B+ kalitesindedir.
![]()
High Power 600W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı
High Power 600W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Psu listesi https://linustechtips.com/main/topic/1116640-psu-tier-list-40/