Kutuya sarip gönderiyor doğru ama bir güzelliği var. Hepsiburada veya trendyol satıcıısı dışında başka satıcıdan ürünü aldığın zaman param parça geliyor. Amazondan 1000 tane alışveriş yaptıysam 2 tanesi en fazla hafif hasarlı gelmiştir. O ikisinide indirim günleri yetişemedikleri için mng kargoya vermişlerdi.Dostlar ben dün Trendyol'dan Samsung Evo Plus almıştım bir de bu HDD'yi Amazon.us'den ikisi de kargoya verilmiş. Aramex ile varış 13 Nisan diyor. Ama şu var benim 5 siparişi geçmemişti bu ay, ilk siparişimdi. Japonyadan da kalem almıştım hadi 2 kargo olsun. Belki toplam siparişi 5i geçenlerin iptal etmişlerdir.
Bu arada umarım HDD bu kargo sırasında sorun olmaz. SSD gibi değil sonuçta hareketli mekanizma var. Amazon da gidip kağıda sarıp vs gönderiyor genelde (Amazon yurt dışı gönderimleri) :/
Ben Amazon yurt dışı alımları için söyledim bu yorumu bu arada kutu değil a4 kağıda koyup gönderiyorlar. Cüzdan aldım, ram aldım, Panasonic traş makinesi başlığı eleği aldım mesela kağıda koymuş göndermişler elek başı kırılmıştı iade ettim. Tekrar aldım o kadar da not aldırdım böyle gönderilmesin ek paketleme ücreti vereyim yok yine aynı şekilde gönderilmişti 2.gönderimde de ama allahtan sorun olmamıştı. Amazoj Jp den kalem alıyorum onlarda a4 zarf gibi şeyde geliyor. Amazon.tr ise kutulu gönderim yapıyor o ayrı.Kutuya sarip gönderiyor doğru ama bir güzelliği var. Hepsiburada veya trendyol satıcıısı dışında başka satıcıdan ürünü aldığın zaman param parça geliyor. Amazondan 1000 tane alışveriş yaptıysam 2 tanesi en fazla hafif hasarlı gelmiştir. O ikisinide indirim günleri yetişemedikleri için mng kargoya vermişlerdi.
Evet ama ne bileyim amazonun rahatlığına o kadar alıştım ki bunları kafama takmıyorum yani rahatımBen Amazon yurt dışı alımları için söyledim bu yorumu bu arada kutu değil a4 kağıda koyup gönderiyorlar. Cüzdan aldım, ram aldım, Panasonic traş makinesi başlığı eleği aldım mesela kağıda koymuş göndermişler elek başı kırılmıştı iade ettim. Tekrar aldım o kadar da not aldırdım böyle gönderilmesin ek paketleme ücreti vereyim yok yine aynı şekilde gönderilmişti 2.gönderimde de ama allahtan sorun olmamıştı. Amazoj Jp den kalem alıyorum onlarda a4 zarf gibi şeyde geliyor. Amazon.tr ise kutulu gönderim yapıyor o ayrı.
tabi iade alıyorlar sorun değil ama bekliyorsun vs sıkıcı süreç. Kutulu gönderim seçeneği koymalılar kargoya :/ örneğin 10tl kutu 5tl kutu ücreti vs gibi.Evet ama ne bileyim amazonun rahatlığına o kadar alıştım ki bunları kafama takmıyorum yani rahatım
Bu aldığım ürünlere pekte ihtiyacım yok ama alışkanlık oldu alıyorum atıyorum kenara açmadan kutularıylatabi iade alıyorlar sorun değil ama bekliyorsun vs sıkıcı süreç. Kutulu gönderim seçeneği koymalılar kargoya :/ örneğin 10tl kutu 5tl kutu ücreti vs gibi.
Açıkçası bende de 4,5 tane hdd var ama biri 10.yılını dolduracak Western digital o yüzden ondaki verileri buna atarım herhalde Dursun köşede almak istediğimiz zaman burada 2 katı fiyat veriyoruz -.-Bu aldığım ürünlere pekte ihtiyacım yok ama alışkanlık oldu alıyorum atıyorum kenara açmadan kutularıyla
Yok kağıtla gönderim yapacaklardır. Ben kutu ile göndereceklerini sanmıyorum.2 defa hdd aldım, satıcısı amazon du. İlkini hiç bir koruma olmadan incecik kağıt zarfa koyup gönderdiler. Tabi ki çalışmadı iade ettim. İkincisini sipariş verirken müşteri hizmetlerini bu konuda uyardım, krakeri bile korunaklı gönderiyorsunuz bu ürünü nasıl böyle gönderebiliyorsunuz, lütfen yeni siparişimi bu şekilde göndermeyin dedim, tamam dediler ama gene incecik kağıt zarf ile koruma olmadan gönderdiler. O da sorunlu çıktı ve onu da iade ettim. Umarım bu ürünler korunaklı gönderilir.
Sorunlu çıkmasının, zarfa koyup göndermeleriyle alakası yok ki. Size gelen ürünlerin ikisin de sorunlu çıkması tamamen sizin şanssızlığınız. Zarf hasarlıdır ve ürününüz sorunlu çıkmıştır orası ayrı.2 defa hdd aldım, satıcısı amazon du. İlkini hiç bir koruma olmadan incecik kağıt zarfa koyup gönderdiler. Tabi ki çalışmadı iade ettim. İkincisini sipariş verirken müşteri hizmetlerini bu konuda uyardım, krakeri bile korunaklı gönderiyorsunuz bu ürünü nasıl böyle gönderebiliyorsunuz, lütfen yeni siparişimi bu şekilde göndermeyin dedim, tamam dediler ama gene incecik kağıt zarf ile koruma olmadan gönderdiler. O da sorunlu çıktı ve onu da iade ettim. Umarım bu ürünler korunaklı gönderilir.
Dostum nasıl yok Patpatlara sar, ürün içinde hareket etmeyecek şekilde kutulu gönder bir diğer ürünü de kağıt dosya içine koy gönder farkı gör sonra. HDD bu SSD değil. Uçakta vs kargo ile geliyor yurt dışından kaç yer değiştiriyor. Fırlatılıyor vs. Alıp özenle koyduklarını mı sanıyorsun. HDD lerde kargo ile gelince bile sorun çıkma olasılığı çok yüksektir. Kafası oynadı mı geçmiş olsun zaten. Mekanik hareket eden bir şey HDD.Sorunlu çıkmasının, zarfa koyup göndermeleriyle alakası yok ki. Size gelen ürünlerin ikisin de sorunlu çıkması tamamen sizin şanssızlığınız. Zarf hasarlıdır ve ürününüz sorunlu çıkmıştır orası ayrı.
Daha önce 2 kere HDD aldım sağlam geldi. Amazon Türkiye'den aldım, yurt dışından değil. Belki daha az yol katettiği için sağlam gelmiş olabilir.Dostum nasıl yok Patpatlara sar, ürün içinde hareket etmeyecek şekilde kutulu gönder bir diğer ürünü de kağıt dosya içine koy gönder farkı gör sonra. HDD bu SSD değil. Uçakta vs kargo ile geliyor yurt dışından kaç yer değiştiriyor. Fırlatılıyor vs. Alıp özenle koyduklarını mı sanıyorsun. HDD lerde kargo ile gelince bile sorun çıkma olasılığı çok yüksektir. Kafası oynadı mı geçmiş olsun zaten. Mekanik hareket eden bir şey HDD.
Aynen bir de amazon Türkiye kutuda gönderiyor sağlam. Bunlar cidden bildiğin kağıt a4 zarf içine koyuyorlar. inanması zor ama. Mektup zarfı düşün büyüğüDaha önce 2 kere HDD aldım sağlam geldi. Amazon Türkiye'den aldım, yurt dışından değil. Belki daha az yol katettiği için sağlam gelmiş olabilir.