Bilek desteği zorunlu mu acaba?750 TL'ye kadar bilek destekli ve red switch olan bir klavye önerebilir misiniz?
Evet hocam daha rahat hissediyorum. Siz bulabiliyorsanız bir destekli birde desteksiz bulursanız çok sevinirim.Bilek desteği zorunlu mu acaba?
Cevabınız için teşekkürler birde en uygun bilek destekli red switch önerebileceğiniz bir klavye var mı?
Nays ile 380lere kadar düşüyor. açıkçası 600 TLlere kadar alınabilecek en iyi klavye bu. En mantıklısı diyeyim ya da. Anti-ghosting Red OUTEMU Switch ve rainbow aydınlatma ile.
Hocam linki açtığımda bu ürün şuan satılmamaktadır diyor. Ve internette en ucuzu 800 civarında.
Valla. Ben yarım saat 1 saat önce aldım 750 tl ye nasıl satılmıyor anlamadım inventusda 730 tl bakın istersenizCevabınız için teşekkürler birde en uygun bilek destekli red switch önerebileceğiniz bir klavye var mı?
Hocam linki açtığımda bu ürün şuan satılmamaktadır diyor. Ve internette en ucuzu 800 civarında.
O paralara hiç güzeller yok gerçekten. en iyisi bile attığım 380 tllikle ya aynı ya daha kötü o derece.Cevabınız için teşekkürler birde en uygun bilek destekli red switch önerebileceğiniz bir klavye var mı?
Anladım 750 tl olması önemli değil. iyi markalı, bilek destekli ve red switch hiç yok mu? Asus Rog'lardan falan bahsetmiyorum gamepower tarzı 900-1000 TL'ye bile mi yok hocam?O paralara hiç güzeller yok gerçekten. en iyisi bile attığım 380 tllikle ya aynı ya daha kötü o derece.
Gamepower'in switchlerinin çoğu berbat o yüzden alınmaz. Bilek desteğini sonradan alıp taksanız ya da farklı bir klavyeden uydursanız?Anladım 750 TL olması önemli değil. iyi markalı, bilek destekli ve red switch hiç yok mu? Asus Rog'lardan falan bahsetmiyorum gamepower tarzı 900-1000 TL'ye bile mi yok hocam?
Tamam öyle olabilir. Bilek desteğini takabileceğim numpadli nupmadsiz farketmez öyle bir önerin var mı?Gamepower'in switchlerinin çoğu berbat o yüzden alınmaz. Bilek desteğini sonradan alıp taksanız ya da farklı bir klavyeden uydursanız?
Tamam öyle olabilir. Bilek desteğini takabileceğim numpadli nupmadsiz farketmez öyle bir önerin var mı?![]()