7500-8000₺ 24'' Monitör Önerisi

Pivot özelliği yok malesef, benim için önemli bir sorun.
aynı özelliklerde fast ıps olannı attım hocam zaten 310hz sadece arada 1k fark var 310 olarrak kullanamıyorsan 240a çeker kullanırrsın

Belirttiğin fiyatın üstünde ama itopyada indirimli mükemmel bir monitör bu fiyata daha iyisi varmıdır bilmem. Ayrıca bilgisiz değilim sadece güzel bir fırsat ürünü diye atmıştım. Bu ürün 300hz ama sistemine göre ayarlarsın o sorun değil qhd daha iyi görüntü kalitesi ips panel pivot var mükemmel işte yapıştır istersen ayriyeten kendi araştırmanı da yapabilirsin.

Sistemim 2K oynatacak bir sistem değil, 24 inç ve 1080p istediğimi belirttim konuda malesef.
Belirttiğin fiyatın üstünde ama itopyada indirimli mükemmel bir monitör bu fiyata daha iyisi varmıdır bilmem. Ayrıca bilgisiz değilim sadece güzel bir fırsat ürünü diye atmıştım. Bu ürün 300hz ama sistemine göre ayarlarsın o sorun değil qhd daha iyi görüntü kalitesi ips panel pivot var mükemmel işte yapıştır istersen ayriyeten kendi araştırmanı da yapabilirsin.

Merhaba monitör arayışındayım benim için olması gereken özellikler 24 inç 144hz eğer mümkünse 240hz olabilir.
Pivot olması işime yarıyor günlük kullanımda sürekli pivot kullanabiliyorum.
IPS olmak zorunda ve kronik sorunlu bir panel olmaması gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. 1080P tercih ediyorum.
Genelde CS2, LoL ve Forza Horizon 5 oynuyorum. 1ms olması da önemli.

Evet, ben laptopa hdmi ile bağladım 240da kullanıyorum :d 180, 120, 75 gibi ara değerler de gözüküyor.
bende laptoba bağlasam atıyorum 200 fps alıyorum yırtılma yapar mı ekran 4060 lı hp victus 16 var

2 haftadır oyuna girmiyorum doğru dürüst, deneyince yazarım.
deneyimine güvenerek aldım yarın teslim alacağım muhtemelen, chatgptden aldığım bilgiye göre 240 civarı hz kullanabilmek icin type-c to DP 1.4 kablosu kullanmak gerekiyormuş bilgin var mı sen hdmi demiştin sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,843
Üyeler
187,256
Son üye
enesg.28
Geri