Yardım Monitör Tavsiye Topluluk Yardımlaşma

1 Yıllık, garantili, ölü pikselsiz Samsung G65B düşünürseniz konuşalım :)

Şimdi araştırıp bakıyorum hocam tavsiye için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar kasım bitmeden hangi monitör alalım var mı tavsiyeniz
Ben aocu aldım hocam itopyadan herhangi bi sorun olursa yazarım

Ben aocu aldım hocam itopyadan herhangi bi sorun olursa yazarım
Hayırlı olsun Vallaha iyi olur hocam bugün yarın alacağım testleri yaparsanız ghosting ışık sızması renk vb şeyler bu konuya tekrar yazarsanız sevinirim

@Tayfunns hocam destek

Hayırlı olsun Vallaha iyi olur hocam bugün yarın alacağım testleri yaparsanız ghosting ışık sızması renk vb şeyler bu konuya tekrar yazarsanız sevinirim

@Tayfunns hocam destek
3 4 güne elimde olur hocam yapar bilgi veririm

@Tayfunns hocam destek
24g42e beyler abanın bu monitöre. Ayak kalitesinden 1-2 şikayetçi kişi gördüm o konuda beklentisi olanlar MSI veya Asus baksın. Parlaklığı yüksek bekleyenler için yetersiz kalır 300nit çıkıyor çünkü. Bu monitörün alametifarikası renk gamutu ve kontrats oranı. Bütçesinde ki en iyi değerler bu monitör de var. QD, mini led veya oled gibi üst segment monitörlerde ki gibi renk canlılığı yok elbette. Bilginiz olsun. %96 DCI-P3 coverage ve %147srgb volume çıkıyor.
Çok popüler oldu diye bazı arkadaşlar beklentilerini arşa çıkartıyor. 4k arkadaşlar bu monitör 4 BİN TL. Ona göre beklentiye girelim.

Mag275qf alınmaz. Doygun renkler bekleyenler üzülecektir. Renk gamutu srgb uzayını anca kapsıyor. Detay için rehberime bakabilirsiniz. Giriş seviye monitörlere para harcamayın. Çoğu monitörün incelemesini yaptım. Siz yine de kullanıcı yorumlarına bakarak tercihlerinizi yaparsınız. Armut piş ağzıma düş olmuyor öyle. Sonra bazı arkadaşlar sızlanıyor monitörün ayakları sallanıyor diye. O kadarını da sen araştıracaksın zaten bilindik marka dışına çıkmamaya çalışıyorum. Sorun yaşarsanız da teknik destek servisi vermiyorum bazı arkadaşlar var görüntü gitti ne yapacağım diye soruyor. Reis yolla monitörü tamir edeyim. 😊 Servise vereceksiniz. Rica ediyorum beni garanti servisi gibi görmeyin. Onlarca monitörden illaki sorun çıkaran olacaktır bilginiz olsun.

Kronikliğe ve iadeye ben garanti veremem benden bunları beklemeyin. Eğer bilinen bir kronik sorunu varsa zaten önermem. Öneriyorsam ya sorunu yoktur ya da ukt (uzun kullanım testi) belirsizdir. Örnek olarak 24g42e mart ayında tr ye gelmisti sanırım bazısı 1.5-2 yıl sonra kronikliğini belli ediyor, haliyle sorunsuz desem yalan olur.

Haydi sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
24g42e beyler abanın bu monitöre. Ayak kalitesinden 1-2 şikayetçi kişi gördüm o konuda beklentisi olanlar MSI veya Asus baksın. Parlaklığı yüksek bekleyenler için yetersiz kalır 300nit çıkıyor çünkü. Bu monitörün alametifarikası renk gamutu ve kontrats oranı. Bütçesinde ki en iyi değerler bu monitör de var. QD, mini led veya oled gibi üst segment monitörlerde ki gibi renk canlılığı yok elbette. Bilginiz olsun. %96 DCI-P3 coverage ve %147srgb volume çıkıyor.
Çok popüler oldu diye bazı arkadaşlar beklentilerini arşa çıkartıyor. 4k arkadaşlar bu monitör 4 BİN TL. Ona göre beklentiye girelim.

Mag275qf alınmaz. Doygun renkler bekleyenler üzülecektir. Renk gamutu srgb uzayını anca kapsıyor. Detay için Rehberime bakabilirsiniz. Giriş seviye monitörlere para harcamayın.

İyi Günler Bu Kasım ayında Monitör almak istiyorum baya araştırıyorum bazı monitörler var listemde sizinde Önerinizi almak isterim belki Başka Arkadaşlarda Bu konudan Yararlanabilir.

Bütçe:6K
180-240HZ arası
Ekran Kartı:5060ti 16Gb
Oynadığım Oyunlar
Valorant/CS2/Hikayeli Oyunlar
Dikkat ettiğim Hususlar;
Ölü pixel çıkarsa kolay iade
Kronik sorunlu bir monitör olmaması
ghosting olmayan
Paneli kaliteli olsun
Pivot özelliği olursa iyi olur
Pişman olmayacağım bir monitör istiyorum
Teşekkür Ederim iyi Günler Dilerim...
@Tayfunns hocam benim istediğim özellikler v b şeyler burda bakar mısın bu hususlara göre hangi monitör önerirsin

@Tayfunns hocam benim istediğim özellikler v b şeyler burda bakar mısın bu hususlara göre hangi monitör önerirsin
Ergonomi için stand alın. 24g42e ucuz zaten.
Ghosting sorunu yok.
Renkler canlı

Kronikliğe ve iadeye ben garanti veremem benden bunları beklemeyin. Eğer bilinen bir kronik sorunu varsa zaten önermem. Öneriyorsam ya sorunu yoktur ya da ukt (uzun kullanım testi) belirsizdir. Monitör mart ayında tr ye gelmisti sanırım bazısı 1.5-2 yıl sonra kronikliğini belli ediyor, haliyle sorunsuz desem yalan olur.

Ergonomi için stand alın. 24g42e ucuz zaten.
Ghosting sorunu yok.
Renkler canlı

Kronikliğe ve iadeye ben garanti veremem benden bunları beklemeyin. Eğer bilinen bir kronik sorunu varsa zaten önermem. Öneriyorsam ya sorunu yoktur ya da ukt (uzun kullanım testi) belirsizdir. Monitör mart ayında tr ye gelmisti sanırım bazısı 1.5-2 yıl sonra kronikliğini belli ediyor, haliyle sorunsuz desem yalan olur.
bu monitör listemde var hocam başka bir monitör tercihiniz varmı bu özelliklerde @Tayfunns

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,233
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri