Temizleyip yeniden sürdüm. Yeni konu açtım bununla ilgili.biraz az değilmi hocam
Şöyle özetleyeyim :Hocam benim bir pc de de 7500f var turbo mod açık kapalı olayını test ettiniz mi bende bilgiden yararlanayim.
120 evo daha iyi yazıyor internette.evo niye aldınız ki phantom spirit daha iyi sıcaklık konusunda biraz daha sesli ama bende de 7500f var stress testinde 10 dakika sonunda 68 derece gördü max hocam
nerde yazıyor 120evo daha iyi diye hocam hangi videoyu izlediysem phantom spirit daha iyi ama daha sesli diyorTemizleyip yeniden sürdüm. Yeni konu açtım bununla ilgili.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle özetleyeyim :
Pbo gelişmiş ve 80 derece seçtiğimde 14400 skor aldı ama 85 derece oldu oda sınır olduğu için yoksa artardı.
Pbo normal açık olduğunda 13k civarı skor aldı ve 82 derece oldu
Pbo kapalı 14000 skor aldı ve 72 derece oldu
Turbo game mod un 7500f ile işi yok. X3d işlemciler için olan bir şey. Yani kapatmalısın
120 evo daha iyi yazıyor internette.
Benim gördüğüm her yerde 120 evo daha iyi. Ayrıca yapay zekada aynısını söylüyor. Sen nerde gördüm se nin daha iyi olduğununerde yazıyor 120evo daha iyi diye hocam hangi videoyu izlediysem phantom spirit daha iyi ama daha sesli diyor
Benim gördüğüm her yerde 120 evo daha iyi. Ayrıca yapay zekada aynısını söylüyor. Sen nerde gördüm se nin daha iyi olduğunu
Bu videodan nasıl se nin daha iyi olduğunu düşündün?
Yenilenmiş versiyonu gibi bir şey benim bildiğim. O yüzden bunu tercih ettimEvo ile se nin farki fan yapilari
Evo daha iyi statik basinci daha yuksek daha sessiz ayni rpmlerde
Teşekkür ederim. Benim asus anakart armory uygulamasında pbo ayari gördüm ama açmadım hiç denemedim bi aya deneyeceğim.Temizleyip yeniden sürdüm. Yeni konu açtım bununla ilgili.
Şöyle özetleyeyim :
Pbo gelişmiş ve 80 derece seçtiğimde 14400 skor aldı ama 85 derece oldu oda sınır olduğu için yoksa artardı.
Pbo normal açık olduğunda 13k civarı skor aldı ve 82 derece oldu
Pbo kapalı 14000 skor aldı ve 72 derece oldu
Turbo game mod un 7500f ile işi yok. X3d işlemciler için olan bir şey. Yani kapatmalısın
120 evo daha iyi yazıyor internette.
Çok iyi bir soğutman olmadığı sürece gereksiz. Fazla ısınıyor onu açınca. Kendinde denersinTeşekkür ederim. Benim asus anakart armory uygulamasında pbo ayari gördüm ama açmadım hiç denemedim bi aya deneyeceğim.
ben doğru okuyorum hocam grafiği siz yanlış okumuşsunuz sesde evonun düşük olduğunu söylüyor orda zaten ondan sonra tempature grafiğini getiriyor yorumlara bakarsan zaten ps 120 se nin daha iyi olduğu söylenmiş zatenBu videodan nasıl se nin daha iyi olduğunu düşündün?
gerçi çokta önemli bir fark yok galiba 1 2 dereceÇok iyi bir soğutman olmadığı sürece gereksiz. Fazla ısınıyor onu açınca. Kendinde denersin
Evet bendede se vardi bende evo aldim taktim , aralarinda bir derece felan oynuyor se sesli calisiyordu guzel degil fanlariYenilenmiş versiyonu gibi bir şey benim bildiğim. O yüzden bunu tercih ettim