Neler Yeni

HP Victus 16 i5-14500HX Düşük Cinebench R23 Skoru

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül
Arkasini actiginda gidebiliyor bunu aradiginda soylerler.
Hayır arkasını açtığında Hp markalı laptoplarda cihaza zarar vermediğin sürece garantisi gitmiyor. Arayıp konuştum garantide herhangi bir sorun olmayacağını söylediler. Hatta açıp sürekli kendim temizliyorum, açtıktan sonra servise gönderdiğimde ekran kartı fanı ekran panelini garanti kapsamında değiştirdiler.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
Hayır arkasını açtığında Hp markalı laptoplarda cihaza zarar vermediğin sürece garantisi gitmiyor. Arayıp konuştum garantide herhangi bir sorun olmayacağını söylediler. Hatta açıp sürekli kendim temizliyorum, açtıktan sonra servise gönderdiğimde ekran kartı fanı ekran panelini garanti kapsamında değiştirdiler.
Dogrudur, bende acer var ben acsaydim garanti gidiyordu.

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
t
Undervolt ile sorunumun çözümüne yaklaşmış bulunmaktayım bilginize. CinebenchR23 multi core testinde 18.5k alıyorum artık.
Hangi düzeyde yaptınız hocam? Bir de omen hub uygulamasından mı yaptınız?

UruxUs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Orhan Burak Gövcecik
Hangi düzeyde yaptınız hocam? Bir de omen hub uygulamasından mı yaptınız?

Omen Gaming Hub'dan -0,125v yaptım ama daha da arttırılabilir. PUBG'de hâlâ ısınabiliyor ama eskisi kadar değil.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Furkan Görür
Hp nin servisinin olmadığına nasıl bir kanaat getirdin? Arayıp müşteri hizmetleri ile konuş en kısa zamanda. Arkasını açtığında garantisi gitmiyor ama işlemci kısmını açarsan gidebilir.
Acer ve lenovo arkasını açıp ram eklemene falan izin veriyor.

HP izin vermiyor geçen yıl hp laptop alacaktım ram eklemem gerekiyordu servisi aradım, ya bize gönderin ya da ram eklemeyin dediler yoksa garanti iptal oluyormuş.

vincent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
t

HP izin vermiyor geçen yıl hp laptop alacaktım ram eklemem gerekiyordu servisi aradım, ya bize gönderin ya da ram eklemeyin dediler yoksa garanti iptal oluyormuş.
Hocam ben de tam tersi durumla karşılaştım.Bilgisayara zarar vermediğim sürece yapabileceğimi söylemişlerdi.Hatta ben ram ve bilgisayarı göndersem montajını yapar mısınız talebime olumsuz dönüş yapmışlardı.Tabi değişmiştir belki bu işler orasını bilemem ama.

Kazuha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Ali Ergül

Hayır kanka yok öyle bir şey. RAM da yükselttim. SSD de ekledim bilgisayara hatta açıp arkasını arada temizliyorum bunları da belirttim. Hiçbir sorun olmayacağından bahsettiler

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Furkan Görür
Hayır kanka yok öyle bir şey. RAM da yükselttim. SSD de ekledim bilgisayara hatta açıp arkasını arada temizliyorum bunları da belirttim. Hiçbir sorun olmayacağından bahsettiler
yok diyorsunda biz de MH yi aradığımıda böyle bilgi aldık, değişmiş olabilir.

Top Bottom