YazılımKafa
80+ Gold
İnternette r23 skoru 14 bin gözüküyor benimkinin skoru 10 bin. Sıcaklık 80 falan. Neden böyle olabilir
çoklu çekirdektemi test yaptınız?İnternette r23 skoru 14 bin gözüküyor benimkinin skoru 10 bin. Sıcaklık 80 falan. Neden böyle olabilir
Fazla ısındığı için performansını kısıtlıyor. Yeni bir hava soğutucu ve termal macun sorunu çözer
çoklu çekirdek testi. thermalright phantom spırıt 120 evo soğutucum var ama muhtemelen düzgün takamadımçoklu çekirdektemi test yaptınız?
gerçi tek çekirdekte 1800 puan alıyor kusura bakmayın yukarda hocamında dediği gibi çok ısındığındandır muhtemelençoklu çekirdektemi test yaptınız?
çoklu çekirdek testi. thermalright phantom spırıt 120 evo soğutucum var ama muhtemelen düzgün takamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
çekirdekler 5.2 ghz de çalışıyordu test sırasında
soğutması lazım aslında hangi termal macunu sürdünüzçoklu çekirdek testi. thermalright phantom spırıt 120 evo soğutucum var ama muhtemelen düzgün takamadım
çekirdekler 5.2 ghz de çalışıyordu test sırasında
thermalright ın içinden çıkan termal macungerçi tek çekirdekte 1800 puan alıyor kusura bakmayın yukarda hocamında dediği gibi çok ısındığındandır muhtemelen
soğutması lazım aslında hangi termal macunu sürdünüz
80 derece olması çok saçma o soğutucuyla yanlış montaj yapmış olabilirmisiniz jelatinini felan üstünde unuttuysanız ondandır belkithermalright ın içinden çıkan termal macun
Jelatini çıkardım o kadarda değil. Ama vidaları tam sıkılmadı herhalde. Ona uygun tornavidam yoktu. Veya fanların yönü yanlış olmuş olabilir80 derece olması çok saçma o soğutucuyla yanlış montaj yapmış olabilirmisiniz jelatinini felan üstünde unuttuysanız ondandır belki
olabilir hocam bi teste baktım bu soğutucuyla r7 7700x 86 dereceyi görüyorJelatini çıkardım o kadarda değil. Ama vidaları tam sıkılmadı herhalde. Ona uygun tornavidam yoktu. Veya fanların yönü yanlış olmuş olabilir
Fan hızlarını artırdım. Testteki dereceler böyle. Overclock lu işlemci. Pbo falan açıkolabilir hocam bi teste baktım bu soğutucuyla r7 7700x 86 dereceyi görüyor
işlemciyi fabrika ayarına getirip denermisin bideFan hızlarını artırdım. Testteki dereceler böyle. Overclock lu işlemci. Pbo falan açık
Test sırasında genelde 65 derece falandı
Bu sefer
Sıcaklık düştü ama skor artmadı. 65 derece sıcaklıkta niye bu kadar düşük skoru var anlamadım. Pbo açık. 5.4 ghz e kadar çıkıyor işlemci. Özelliği kısmadım tam tersi açtım ama skoru internettine göre çok düşük. Anlam veremiyorumoverclocklu olduğu için yüksek çıkmış demekki ama şuan gayet güzel sıcaklıklar fan ayarı yapmanız iyi olmuş
pbo kapalıyken ve overclock yokken kaç puan veriyorSıcaklık düştü ama skor artmadı. 65 derece sıcaklıkta niye bu kadar düşük skoru var anlamadım. Pbo açık. 5.4 ghz e kadar çıkıyor işlemci. Özelliği kısmadım tam tersi açtım ama skoru internettine göre çok düşük. Anlam veremiyorum