7500 liraya sistem

adudator

80+
Reaksiyon skoru
70
arkadaşlar şu ana kadar kullandığım mouse klavye telefon kulaklığı ve bilgisayarım ucuzdu şimdi aklımda 2 seçenek var 1660 süperli sistem toplayıp yanına mouse klavye kulaklık da almak veya 2060lı sistem toplayıp şu anki ekipmanlarımla devam edip 6 7 ay sonra mouse klavye kulaklık almak sizce hangisini yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve hangisini seçerseniz 7500liraya toplarsanız çok ama çok ama çok mutlu olurum

3 farklı seçenek dostum

benim fikrim 7500 liraya 1660 super li alıp ekipman yenilemen
benim mouse kulaklık klavye 6 yıllık değiştircem

3600 ile 2060 yapıp düşünebilirsiniz. Sonradan 8gb ram de eklersiniz. Ekipman için sistemden kısmaya gerek yok sonradan ekipmanları alırsınız bence.

3600 ile 2060 yapıp düşünebilirsiniz. Sonradan 8gb RAM de eklersiniz. Ekipman için sistemden kısmaya gerek yok sonradan ekipmanları alırsınız bence.
bu sistemde psu sadece 550 var 2060 a yeter mi bir de aklım bununla arasında kalıyor

Ryzen 5 3600
8x2 3000mhz cl16 ram.
Kingston HyperX Fury 3D 480GB
650w 80+ kasa.
DarkFlash Pollux Mesh
Gigabyte B450M S2H
2060s.

arkadaşlar şu ana kadar kullandığım mouse klavye telefon kulaklığı ve bilgisayarım ucuzdu şimdi aklımda 2 seçenek var 1660 süperli sistem toplayıp yanına mouse klavye kulaklık da almak veya 2060lı sistem toplayıp şu anki ekipmanlarımla devam edip 6 7 ay sonra mouse klavye kulaklık almak sizce hangisini yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve hangisini seçerseniz 7500liraya toplarsanız çok ama çok ama çok mutlu olurum

ekipmanları değiştir el capitan alıcaksan oradaki kasayı değiştirme ekipman olarak kulaklıkta arctis öneririm pahalı gelirse James Donkey 712 ye bakabilirsin mouse da steelseries i yine öneriyorum zaten ucuz ürünleri de var klavye de razer alabilirsin olmazsa gamepower

monitör olarak ta akakçeden 144hz monitörler arasından bütçene uygun olanı seç veya el capitan alırsan özelleştir bölümğnde biraz aşağıya in orada pc nin yanına idirimli monitörler bulabilirsin

ekipmanları değiştir el capitan alıcaksan oradaki kasayı değiştirme ekipman olarak kulaklıkta arctis öneririm pahalı gelirse James Donkey 712 ye bakabilirsin mouse da Steelseries i yine öneriyorum zaten ucuz ürünleri de var klavye de razer alabilirsin olmazsa gamepower

monitör olarak ta akakçeden 144hz monitörler arasından bütçene uygun olanı seç veya el capitan alırsan özelleştir bölümğnde biraz aşağıya in orada PC nin yanına idirimli monitörler bulabilirsin
çoğu kişi kasadan şikayetçi olmuş değiştir dediler ama

Geri