Aldım artık iptal etsem para geri gelir mi gelirse kaç güne gelir bilemiyorum6600XT'yi pahalıya almısşın. 6 civarına bulursun indirimle. Amazon'dan 6700 XT bile alabilirsin 8-8,5 civarına.
cevap verebilecek var mıbende de asus tuf rx 5600 xt var ne kadara gider acaba ?
dNet bilişim' in markası. dNet' den şikayetçi olanı pek görmedim. Site bayadır açık.Site güvenilir mi neden o kadar fiyat farkı var ki ? Bide sıcaklık değeri çok fark etmez mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Letgo
7-7.5 satmaya caliscevap verebilecek var mı
Gelir nereden aldın bilmiyorum da, gelmesi lazım. Ben de TUF RTX 3060 Ti aldım 7300 liraya.Aldım artık iptal etsem para geri gelir mi gelirse kaç güne gelir bilemiyorum
Dnet bilişimi bilmiyorum desemdNet bilişim' in markası. dNet' den şikayetçi olanı pek görmedim. Site bayadır açık.
Kargoya verilmediyse hemen gelir geneldeAldım artık iptal etsem para geri gelir mi gelirse kaç güne gelir bilemiyorum
Aratabilirsin. Çok da büyük bir marka değil.Dnet bilişimi bilmiyorum desem
2. El istemiyorum iptal edip powercolor alsam dedim pişman olur muyum acaba7500'e zorlasan 6700 xt alırsın bu arada bence iptal el
Red Devil 6600 XT 6500 liraya çok iyi en iyi 6600 xt modeli ama bence 6700 XT bakın ikinci el, ikinci el'e kesinlikle karşıysan bile amazondan sıfırını bulabilirsin2. El istemiyorum iptal edip powercolor alsam dedim pişman olur muyum acaba